| marie a întrebat:

Cum sa fac sa imi creasaca si mie o unghie mai mare, ca vreau sa imi fac french... ce tratamente naturale stiti, in 2 zile sa imi creasca nitel, am unghiile lungi, dar acolo putintelbig grin? va rog...MS

20 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Lapte?
Si eu am nevoie de unghii mai lungi la o mana, ca nu-mi ies soliile, dar vad ca n-au de gand sa creasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in doua zile nu prea-ti vor creste unghiile spectaculos. Doar mortilor le cresc, cica mai repede unghiile. Sunt acum tot felul de tratamente pentru unghii( le gasesti la articole cosmetice) dar trebuie sa ai si tu putintica rabdare. Daca e o urgenta pune-ti silicon.

| marie explică:

Silicon? la unghii...thoamne,...tratemente naturiste, nu de la farmacii, ca am fost si mi-a dat un *** X-(

| cd92 a răspuns:

Timpul le rezolva pe toatewinking

| Swabia a răspuns:

Ce zici sa apelezi la gel, acum vreo luna asa aveam si eu, 8 ale mele [naturale] si 2 de gel.hee hee

| shishilik a răspuns:

Cu ulei de ricin cresc mai repede, sau cu lacuri de unghii cu vitamine pentru cresterea unghiilor. Dar dureaza mai mult de 2 zile...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Aplici pe ele ulei de ricin zilnic cel puțin 30 de minute, dar nu vei obține rezultatul scontat în doar 2 zile.
Trebuie să treacă cel puțin o lună de zile pentru a vedea o îmbunătățire a aspectului unghial: culoare, creștere, rezistență.
Sănătate.
Pa, pa.

| muffin94 a răspuns:

Eu mi-am pus unghii false, am vazut cum se face si m-am hotarat sa invat sa pun si eu happy acum pun si eu unghii false si sincer nu e adevarat ca dauneaza. pur si simplu arata imediat diferit cand le ai mai lungi si ingrijite, frumoase tongue

| Ralux a răspuns:

Salzzzzlove struck
Uite cum poti sa faci:depinde cum ai unghiile.La unii oameni pot creste mai repede la altii mai incet.
Poti folosi un lac de unghii cu vitamine pentru cresterea ungiilor si lasa-le mai mult sa creasca insa in ele se vor strange mizerie deci va trebui sa le cureti apoi ti le faci french.
Data viitoare sa te gandesti mai din timpwinking!

Have a very nice day!happy
XXXkisskisskiss!

| nu-vreau-nume a răspuns:

Deci natural - nu exista nimic

de ce? pentru ca nu poti face hocus pocus, si sa-ti creasca o unghie in 2 zile, de abia in 1-2 saptamani poti vorbi de ceva vizibil.

daca e ceva urgent, apeleaza la unghii false, cu gel, acril.etc
daca nu, asteapta

| alinamarinela a răspuns:

Unii mor de foame.altii de sete-sunt tari in care, bietii oameni NU au deloc apa potabila.pe la altii e criza economica.atatia oameni cauta in gunoaie, da' de ar gasi si ei 2, coji de paine uscata...si altii, viseaza cai verzi pe pereti-asa o stupizenie mi se pare sa NU mai poti de ingrijorare ca, NU ti cresc unghiile mai repede... ce e asta, fratilor? cand o sa ne trezim :? cand o sa vedem ce se intampla in jurul nostru? cand o sa intelegem ca NU suntem buricul pamantului, si ca lumea-NU se invarte Numai in jurul nostru?-mai sunt si ALTII pe aici-pe langa tine, ALTII care, in ciuda aspectului fizic, sau hainelor rupte si mizerabile, in ciuda parului valvoi nepieptanat de luni der zile, in ciuda faptului ca NU au o baie, sau un dus.NU au sampon, sapun, deodorant.sunt EGALI cu tine!-pentru ca SUNT! si daca ii consideri inferiori tie-numai pentru motivele scrise mai sus-inseamna ca NU esti un om rational, esti, sub-mediocritate...inseamna ca esti."gunoi"-NU om...TOTI-dar TOTI suntem EGALI! cine se crede cu ceva mai presus.sa se astepte cat de curand la o cadere.Groaznic de adanca... ei, si atunci sa i vezi tu...cu unghiile lor...vai, manichiura mea...vai, cum pot sa caut in gunoaie cu ea? hm, stiu cazuri! vai, cand au ajuns oamenii jos, vai...erau Terminati! le cazuse Cerul in cap! unii, abia atunci, le trece un gand prin cap : ma, daca Dumnezeu exista si S a hotarat ca Trebuie sa faca Dreptate? ...atunci, isi aduc aminte, abia...pana atunci, stau, se scarpina in cap si zic:vai, cum sa arata mai bine manikiura mea? vai.in cate zile imi va creste unghia asta? vai, ...in loc sa puna mana pe Biblie, cu-sau fara unghii, si sa incerce sa Inteleaga...sa Inteleaga odata ca, lucrurile astea-tin de superficialitate, de sub-mediocritate...de oamenii-inculti si, inconstienti... o, Doamne Lumineaza ne! odata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...pai in 2 zile nu are cum sa-ti creasca o unghie. Ai putea folosi ulei de ricin. Am folosit si eu, si mie mai mult mi le-au intarit. Nu este scump, il gasesti in farmacii. Il recomand. Eu am folosit si pentru gene si intr-o saptamana s-a vazut rezultatul. Nu numai ca mi le-a lungit dar le-a dat volum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti ne le in apa calda vreo 2 ore pe zi si cresc imediat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste ulei de masline. le masezi usor apoi restul stergi cu un servetel.sunt diferite solutii, uleiuri pentru cresterea si intarirea unghiilor.foloseste gel cu calciu si alimenteazate corect! eu asa fac, si mersi...totul e ok...bafta!

| デイダラくん a răspuns:

Pai ia foltene de la farmacie

| Lolly94 a răspuns:

Bună:* Poţi căuta pe la farmacii tratamente pentru creşterea unghiilorhappy Eu mi-am luat de la avon o soluţie şi are rezultatehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinele cat mai mult timp in apa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ca si eu am nunta in octmbrie! si le vreau mari! ziceti-mi ceva natural! plz!

| supradoza a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa folosesti uleiul de masline sau eventual ulei de floarea soarelui nu prea fierbinte. aplici pe unghii si lasi sa actioneze 5 minute. vei repeta aceasta medota de 2 ori pe saptamana seara. sper ca te-am ajutat.pentru ca la mine a avut efect si am niste unghii foarte frumoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.forma degetelor mele este cam uratzic si unghiile sunt si ele km rotunde si nu stiu ce sa fac sa am o forma alungita.va rog! help mebig grin:* mersi