Ulei de ricin de la farmacie si cu o perie de la un mascara (curatata bine) dai in fiecare seara pe sprancene, nu chiar inainte sa te culci. Ai grija ca pateaza. Trebuie sa dai macar o luna ca sa vezi ceva rezultate. bafta!
Sprancene netede si lucioasa - Daca aveti probleme cu sprancenele si vi se pare ca acestea sunt cam razlete, raspunsul este tot uleiul de ricin. Acesta poate fi aplicat in fiecare seara, de preferinta tot cu o periuta mai veche pentru rimel, si dimineata trebuie sa avem grija sa ne curatam fata in profunzime. Uleiul de ricin ne va ajuta in maxim o luna sa capatam sprancene mai netede si mai egale.
chiar functioneaza. Articolul e luat de pe net, dar am incercat si eu si intr-adevar dunctioneaza. sper sa reusesti si tu!
Incearca DOUBLE CILS produs de Mavala.Costa vreo 35-40 de lei si eu l-am gasit in Sensiblu.Este o solutie cu multe vitamine pentru gene si sprancene.
Forma ti'o poti da si cu fard sau creion. nu toata lumea are sprancene dese. si nu cred ca poti sa le indesi tu prea mult...sincer
incearca cu ulei de ricin...de crescut mai repede poate... dar de indesat...ma indoiesc
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: