In fiecare saptamana trebuie sa-ti faci manichiura, insa corect, ai grija ca pilirea sa se faca intr-un singur sens, ti le poti freca cu lamaie, cu ulei de ricin sa-ti dai in fiecare seara inainte de a te culca(normal e bine sa-ti impachetezi unghiile o jumatate de ora cu folie de plastic). Trebuie sa nu te mai dai cu oja o perioada.Bafta!
Pai ca sa creasca tine-le maui mult in apa vb serios iar ca sa se intateasca baga mare la branza si tot ce contine calciu, fructe iar si legume in timp se vad efectele.
Incearca Complex vegetal pentru păr, piele şi unghii NUTRILITE™. Eu am unghiile foarte subtiri si fargile dar folosesc vitaminele astea care promovează formarea keratinei, o proteină importantă a părului, pielii şi unghiilor. Si lacul de baza tot de la Amway : previne îngălbenirea unghiilor cauzată de expunerea la soare si le intareste. Sper ca ti-am fost de folos. Daca te mai pot ajuta cu ceva... Contact: black_rose_admirer.
Unghile tale sunt subtiri si de aceea se rup
Consuma multe lactate
TIne-ti unghiile in zeama de lamai 10(peste10) minute
Nu folosi lacuri(sau acetona) in perioada asta
Ulei de ricin sau de masline
Poate si otet
Taie-le regulat si pileste-le, daca le pilesti se intaresc
Nu le exfolia, nu le roade.
Succes!:X
Incearca cu ulei de masline sau ulei de floarea soarelui incalzit si tine unghiile timp de 10 min in fiecare zi.
Consuma produse lactate dati cu un lac consuma lichide, fructe, legume incearca sa dormi 21 de ore pe zi du-te la un salon manichiura/pedichiura dati pe unghi cu uleiul de ricin
Buna!
Piper rosu, pentru crestere rapida
Amesteca o jumatate de lingurita cu piper rosu, zece linguri cu apa fierbinte si o lingurita cu crema de maini. Lasa amestecul la aburi zece minute. Raceste solutia, iar apoi aplica pe unghii, masand usor, mentine 15 minute si clateste. Foloseste masca o data pe luna, pentru intarirea unghiilor si pentru a le stimula cresterea. Spor! [ mie mi se axfoliaza, eu am ceva special de la Avon ] bye!
Incearca calciu... Ei bine chiar ajuta, si sa te stradui cind vor fi mai lungi sa le tai( nu cu mult cu 0. 5-1mm)