Eu cand am pofta de dulce ori mananc niste fructe ori o bucatica doua de ciuca neagra si aia e si sanatoasa si delicioasa si nici nu ingrasa prea tare.te saturi daca mananci 3-4 bucatele
Excesul.
Zaharul inhiba sinteza proteica la nivel celular, ceea ce duce la o disfunctionalitate a oaselor, a muschilor, si a compozitiei chimice a incheieturilor. Aceasta creste riscul de osteoporoza, osteoartrita, si dureri cronice ale muchilor si incheieturilor, duce la obezitate, trigliceride marite, cresteri anormale de colesterol LDL in raport cu HDL si cresterea factorilor de risc in inflamarea arterelor, distruge nervii, provocand dureri cronice, neuropatii, disfunctii ale vederii, si o disfunctie crescuta a organelor, elimina din corp anti-oxidanti precum glutation, vitamina C si vitamina E. Atata timp cat nu consumi dulciuri in exces, e ok. Si nu uta sa faci mult sport daca-ti plac dulciurile, alergatul iti arde cel mai bine caloriile. NU te astepa sa stai toata ziua si sa slabesti cu ajutorul dulciurilor. Bafta
Buna! In prima zi iti va fi mai greu, dar te vei obisnui.Incearca sa inlocuiesti zaharul/dulciurile cu niste fructe.Mult succes! sper ca te-am ajutat! funda?
Buna! ooo pai e foarte simplu iti iei indulcitori care nu ingrasa cred ca gasesti si la farmacie bafta cu dieta:*