Toti? chiar toti? hai ca esti simpatica! nu trebuie sa faci nimic iesit din comun.trebuie doar sa te imbraci mai sumar si ii vei avea pe TOTI ca tot ii vrei pe toti)la degetul mic.
De ce sa te placa chiar "toti"? Trebuie sa fii tu insuti! Cand te intalnesti cu el sa fii mai matura nu sa fii iesita din comun, sa te imbraci (mai) elegant.Ca sa te placa un baiat trebuie sa stai mai mult cu el, sa il inviti intr-un loc frumos daca te refuza si zice "Ahh, nu pot sa vin ca ma duc la tara, mi-a murit pisica ", sa-l privesti in ochi si daca te place vine cu tine, daca te refuza, e clar! SucceS!
Eu cred ca sincera...sa ai incredere...tupeu...sa le spui ce simti...si cred ca va functiona... unii s-ar putea mira si nu ar sti ce sa zica...altii sa accepte...sau sa refuze...insa cred ca ar trebui sa-ti manifesti fiecare sentiment pe care il simti in timp ce el iti spune. daca e da fii fericita si sarutal...sau daca nu...chiar daca nu-ti pare rau. fa o fata tristi si posomorata...si daca e negativist.incearca sa plangi... unii baieti chiar nu suporta asta...si daca raman la decizia lor...ramaneti prieteni si dai sansa sa te cunoasca cu adevarat... iar atunci cand el te va vrea. s-ar putea sa esueze...sau tu sa-l refuzi... poate asa va suferi si el putin.caci baietii rar sunt sentimentalisti...si unii pot cadea in plasa...cat despre frumusete...conteaza doar 20% pentru mine...si spun ca nu e mult
Trebuie sa ai incredere in tine:d orice baiat observa o fata mereu vesela si care se simte bine in pielea ei si nicidecum una posomorata fara chef de viata. Pentru mai multe sfaturi si intrebari poti apela la http://anne-sfaturi.blogspot.com/
Hmm, chiar toti nu vei reusi nici daca vei fii cea mai frumoasa din lume, in primul rand, daca vrei ca baieti sa te aprecieze trebuie sa fi NATURA; adica sa fii tu insuti, asta este cel mai important, pentru ca, daaca incerci sa fi altceva decat ceea ce esti, ei, si nu numai vor observa foarte repede, si crede-ma e ceva de ras as putea spune, nu fi intrecuta pentru ca asta nu le place. Fiind vb de frumosetze, nu tsiu ce sa zic, fiecare barbat are alte prefereintze, dar totusi, incearca cu parul, fatzi o frizura interesanta eu cred ca totul depinde de par, dar fooarte foarte important este si vestimentatia, degeaba esti cea mai frumoasa daaca ai niste haine pe tine:-J, si nu ma refer sa te imbraci scup, sincera sa mergi intr-un mall si sa iti cumperi ceva doar pentru ca este scump este cea mai mare prostie, poti sa iti cumpri haine de la second-hand foarte frumoase, e ca si cum le-ai cumpara din mall dar la o reducere foarte foarte mare, deci in final, baza ca sa fi frumoasa este : 1.fii cat se poate de naturala, 2. parul si 3.vestimentatzia, iar apoi punetzi in valoare restul calitatilor.
Uite.chiar toti nu au cum sa te placa pentru ca gusturile difera, dar daca vrei sa te placa majoritatea nu stiu...fi sincera, imbracate mai cool incearca o schimbare de look si evita sa cuvintele de mahala, majoritatea baietilor prefera fetele stilate, culte dar si cuminti.
Draga mea nu trebuie sa te dai mare in felul asta trebuie sa fi tu insati poate chiar 3 baieti te vor place pentru ceea ce esti fi sincera nu fi falsa trebuie sa nu te machezi sa nu iti faci unghiile trebuie sa fii educata si sa gasesti baieti politicosi care nu injure sa aiba maniere si sa fie igienic si sa fii sigura ca te iubeste asa poti deveni iubirea lui dar ai grija sa nu fie prea prea indragostit ca cine stie ce o sa faca nu ai vazut la stiri ca uni isi dau viata pentru noi fetele ascultama pe mine ca stiu ce zic ca si eu am incercat sa impresionez multi baieti prin haine parul ne prins machiata si rujata si nu a mers si dupa aia daca am vazut ca nu merge asa m-am hotarat sa fiu simpla si eu insami nu ceea ce nu sunt si ghici ce a mers l-am impresionat si acum suntem impreuna de 3 ani crede-ma si ascultama pe mine nu alea care iti zic sa fii cea ce nu esti si sa fi falsa fi simpla si fii tu insati sa vezi ca o sa mearga
Ma numesc miruna si eu am incercat sa ma placa toti baieti trebuie sa fi tu insati crede-ma nu trebuie sa te machezi si chesti de astia intelegi ca si eu m-am machiat si de astea si nu l-am impresionat si dupa aia am fost eu insami fara sa ma machez si de astea si ghici m-a placut si acum suntem impreuna de 3 ani crede-ma pe mina nu pe alea care iti spun sa te imbraci sic sau sa te machezi nu fi ceea ce nu esti fi tu insati crede-ma o sa mearga dar nu pentru toti baieti 2 sau 3 intelegi mult succes daca faci ce iti zic eu a si trebuie ca baiatul sa aiba maniere sa fie educat sa nu injura si sa fii sigura ca te place dar sa nu fie prea oxedat de tine ca sti ce fac unii pentru noi isi dau viata mult succes daca faci cum tiam spus sper ca raspunsul meu sal alegi mult succes si noroc pa pa
In primul rand chair daca nu arati ca toate modelele poti sa te ingrijesti sa te imbraci sexy e importan ce crezi despre tine. Aruncale cate o privire sexy fi draguta carismatica si o sa te placa ...acum nu o sa se intragosteasca TOTI baieti de tine dar poti sa te faci placuta poate chiar ca o prietena sau daca vrei ca toti baieti sa intoarca capul dupa tine trebuisa sa arati bine sa ai un mers sexy sa fi sigura pe tine. Sper sa te ajut
kalakkas întreabă: