| flavianeacsu a întrebat:

Cum sa fac sa-mi stea parul indreptat mai mult? M-am tuns bob si colturile nu`mi stau drepte decat maxim 2 ore. Nu am o placa foarte buna, strang bani pentru una noua Remington. Ce produse pot sa folosesc, pana-mi iau placa cea noua, ca sa-mi stea colturile drepte? Am auzit ceara de par, fixativ. dar nu vreau ca parul sa aiba aspectul ala incarcat. Help!

Răspuns Câştigător
| Senoritha a răspuns:

Poti sa folosesti ceara de par pentru ca este foarte buna si miroase si frumos si poti sa iti dai cand te speli pe cap cu ulei de recin atunci sta el drept...dar am si eu o colega care e tunsa bob si se indreapta intruna cu placa si de cand se indreapta s-a invatat parul si acum ii sta drept. sper ca te-am ajutat!happy

4 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Nu prea exista solutii, adica fara placa de par nu ai cum. Dar strange si tu cel putin 200 lei pentru placa, ca altfel e posibil sa fi si mai dezamagita de rezultat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum stii deja cel mai bun produs pentru parul drept de lunga durata este placa de par! Alte produse cu un efect destul de bun si de lunga durata nu stiu nici eu. Am avut o colega cu aceeasi problema si am auzit-o planganduse happy...

| Cαrter a răspuns:

Hmmm... daca nu vrei sa folosesti atat de des placa, poti incerca cu o gama de produse de styling pentru par drept. Am cautat pe net, si am gasit astfel de game la Nivea, Taft, Gliss si Sunsilk. Nu le-am incercat, dar cred ca cele mai bune sunt Nivea si Taft! Oricum, poti intreba un stilist, sigur te poate ajuta. Mult succes!happy

| deny1695 a răspuns:

Pai incearca cu putin fixativ.imediat dupa ce te-ai indreptat sau daca nu cu ceara. Londa sau Wella(sunt cele mai bune si nu sunt prea scumpe), dar daca vrei sa iti cumperi vreuna mai ales pentru problema ta sa te uiti sa aiba peste 2 la strong. Sper ca te-am ajutat.happy