Eu sunt de-acord cu Anna. Pielea trebuie sa fie foarte bine hidratata cu o crema...si incearca cu ceva crema/gel abraziv sa elimini pielea uscata de la exterior...astfel incat firele sa poata iesi cu usurinta.
Trebuie neaparat sa te dai cu crema de fiecare data cand te epilezi si sa te speli cu gel de dus cu particule abrazive Asa mi-a recomandat cosmeticiana care ma epileaza.
Trebuie ca inainte de epilare sa faci baie sau dus si iti dai cu piatra ponce, sau cu o manusa abraziva in lungul piciorului pentru ca sa scoti chiar si cele mai mici fire de par de sub piele. Poti sa faci dusuri si sa aplici acest tratament timp de mai multe zile inainte de epilare (2, 3). Epilarea s-o faci, preferabil cu ceara, la o cosmeticiana.
Sa te epilezi la un salon bun cu ceara buna. Trebuie sa il lasi sa creasca mai mult ca sa il poti lua pe tot, dar oricum, tot vor ramane si fire sub piele...asa e normal, nu te ingrijora, nu se vad daca te deranjeaza le poti lua cu penseta dar risti sa te zgarii si sa fie inestetic.
Trebuie sa faci periodic si o exfoliere... inlaturare a celulor moarte... unele epilatoare au un cap special pentru asta (care nu-si prea face treaba-dar exista)... Varianta care o folosesc eu este o alternare intre epilator si lama...
Eu am reusit sa micsorez nr firelor de par crescute sub piele cu ajutorul unui burete putin mai aspru. Il folosec de fiecare data cand fac dus. Iar cosmeticiana mea mi-a spus sa-mi hidratez pielea cu crema pentru corp in fiecare zi.
Nicicum. Firele oricum cresc si sub piele (unele) dar dupa epilare se vad mai bine. Eventual poti da cu putin praf de pudra, dar fara prea mult rezultat (doar pe moment acopera).
Depide ce tip de epilare folosesti.incearca sa te epilezi in alt mod decat cum te epilezi acum nu cred ca e vorba doar de hidratare mai ales ca inainte de epilare pielea trebuie sa fie perfect curta fara sa fii folosit creme sau uleiuri de corp.inainte de epilare se poate folosi doar pudra care de fapt ajuta la diminuare duerii si a iritatiei in zonele sensibile.
Un perfect rezultat ar fi o inlaturare cu laser
Pe suprafete mai mari s ar putea sa te usture buzunarul.