| Angelofdemon a întrebat:

Cum sa fac sa nu mi-se mai observe parul dupa maini. Deoarece nu imi da voie parinti sa mi-l iau. Si am foarte mult. Ce-as putea sa fac sa nu se mai observe.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Scurteaza-l cu masina de tuns

| Bondarel99 a răspuns:

Nu ti-l rade prin nicio metoda pentru ca se va face urat apoi.Decoloreaza-l,dar ai grija ce substante folosesti.

| valentingb a răspuns:

Tu ai complexul asta si ti se pare ca iti sta rau, dar sa stii ca nu e ceva urat sau care sa te faca sa te gandesti ca esti urata. Chiar nu e urat. In orice caz, nu il epila, se face stuf. Poti face un tratament laser, epilare definitiva, dar e cam 250 lei pentru fiecare antebrat.

| VreauSaRad a răspuns:

Incearca sa te bronzezi.dar avand in vedere ca e iarna ar trebui sa mergi la solar si acolo nu cred ca te lasa nici atat...ia-l jos pe ascuns sau fii naturala

| Charlly a răspuns:

Deci roag-o pe mama ta sa iti cumpere crema epilatoare care nu iti face nimic la piele.laughingDe fapt indeparteaza parul dar la cateva saptamani nu iti va creste si mai mult la fel ca, cu bigul.Deci raspunsulbig grina-te cu crema!
Iar iarnatongueoarta bluze lungilaughing
fundita?

| DiiDuu a răspuns:

Daca ma crezi si eu credeam ca am mult pe picioare...dar sa stii ca poate doar ti se pare, adica asa sunt mai toate fetele. Dar acum depinde de tine daca vrei sa fii naturala si sa mai astepti pana la vara....sau poti sa til epilezi pe ascuns dar nu iti sugerez sa faci asta. happy Sper ca vei intelege ce am incercat sa iti spun laughing :*

| Alexandrafaranume a răspuns:

Exista o crema pentru asta. Doar te dai cu ea stai 4-5 min cu ea pe mana si dai cu apa calduta si cade parul. o poti cumpara de la farmacie...