Incearca cu intaritorul de unghii de la Farmec, sau seara inainte de a merge la nani, sa freci unghiutele cu lamaie, apoi spalale foarte bine, fa acest lucru 2-3 saptamani la rand si vei vedea ca da rezultate.
Daca nu ma insel esre la maibeline un intaritor f bun de unghii...de ex daca dai peste oja tine in jur de 2 saptamani... el protejaza unghiile si o sa fie mai puternice.
ptinceput trebuie sa le tai scurt...si banuiesc, ca ai si ceva lipsa de calciu, pentru ca nu e normal sa se rupa asa usor.
incearca niste calciu, insa numai dupa analize
Exista acum suplimente alimentare pentru unghii care chiar functioneaza. Ti le vor intari daca incepi sa le folosesti constant. Incearca Perfectil sau Revalid. Amandoua au rezultate bune.
Buna,
Ideal ar fi sa te ingrijesti de existenta calciului in organism, abia apoi sa apelezi la un lac intaritor.
Aceeasi problema am avut-o si eu, dar de cateva luni, de cand mananc mai sanatos si am renuntat la sucuri si alte prostii, se vede diferenta. Recunosc, eu sunt si fumatoare, la mine afecteaza si asta. Despre un lac intaritor, tot ce te pot sfatui este sa cauti unul prin saloane de specialitate, astea din comert nu sunt calitative. Intr-adevar, sunt mai scumpe, dar crede-ma, chiar folosesc la ceva (am incercat si un lac din asta, 50lei am dat pe el, dar timp de 3luni am avut o manichiura impecabila)
Pupici, bafta.