Ti-as recomanda sa mergi al un medic endocrinolog pentru teste hormonale, fiindca caderea parului are una din cauze: schimbari hormonale severe.
Nu e horrmonal. L-am smuls la munte cand il descurcam de frunze.
Incearca samponul uscat, acum gasesti multe produse de acest fel chiar si la noi.Sau ai putea folosi amidon de porumb daca ai parul deschis la culoare, intins asa peste fire cu un pamatuf de make up pana cand nu se mai vede.
Suna un pic extrem. Mama ziice ca samponul uscat mai mult incarca parul decat il curata. Tu ti0ai luat si a fost bun?
Eu am utilizat scortisoara de cele mai multe ori, insa am prietene care il folosesc.De exemplu daca te speli la 2-4 zile si deja din a doua zi nu iti mai sta parul chiar asa fain, devenind uleios etc. e ok de folosit.Sau cand esti pe fuga si nu apuci sa iti speli parul iarasi e o solutie buna.
Si da, samponul uscat si toate produsele, in general, sunt responsabile pentru acea depunere de pe pielea scalpului, chestie care poate afecta negativ parul.https://naturalhysteria.ro/ce-este-build-up-ul-si-cum-scapam-de-el/