| Narsha a întrebat:

Cum sa fac sa scap cat mai repede de burtica? E deranjanta si uff...nu sunt o persoana cu rabdare DELOC(stiu ca e rau da asa e firea mea). Am 12 apropo
Dau fundooi. Fara glume tampite sau raspunsuri de gen(esti prea mcia sa-ti faci griji pentru chestii din astea etc)Nu vreau sa ajung anorexica. Vreau doar sa scap de burtica.

10 răspunsuri:
| NECULA a răspuns:

Mult sport...si mai usor cu mancarea

| eu_5690 a răspuns:

Si eu vreau asta.crying(
dar eu am inceput sa fac exerciti(abdomene)
sper sa dau cate de cat jos.
crying

| adutzza_1262 a răspuns:

Manaca mai putin(1 data pe zi)

| Narsha explică:

MrNumePublic
Probabil te consideri foarte amuzant sau ceva de genu asta, avand in vedere raspunsul tau.
Parca am zis fara glume tampite... poate nu stii sa citesti.

| Iony_5207 a răspuns:

Eu am aproape 15 ani (16 in mai) si aceeasi problema o intampin si eu. Am tinut multe regimuri, dar nu au avut rezultat rapid. Dupa, m-am gandit sa-mi "construiesc" singura un regim. Problema este ca abia dupa 2-3 luni se vad rezultatele.
Tot ce trebuie sa faci este sa nu mananci paine (DELOC!), mancare gatita cat mai putina (se exclude ciorbica de pui si supa), iar daca doresti sa mananci ceva dulce, nu iti recomand sa mananci mult. Plus ca, daca ai mancat, spre exemplu o puga de chips-uri, nu mai trebuie sa mananci asa mult la urmatoarea masa serioasa! Dulciurile le poti manca pana pe la ora 15-16! Dupa ora 18, nu ar fi recomandat sa mai mananci. Daca ai un program incarcat si nu poti mananca pana in ora 18, incearca sa te culci cu 2-3 ore mai tarziu, ca sa nu ai sentimentul de "stomac plin" in timp ce dormi! Daca ti se face foame in timpul noptii poti manca un mar sau o mica mandarina! Si sa nu uitam de un amanunt important: exercitiile! Daca ai face in fiecare zi macar 1-2 ture cu bicicleta prin parc, sau ai face macar 100 sarituri de coarda ar fi mult mai bine! Si foarte important: in fiecare seara, sa faci OBLIGATORIU cel putin 100 de abdomene! Cam atat am avut sa-ti zic...Stiu ca e cam drastic, dar eu l-am urmat timp de 3 luni si s-au vazut rezultatele...Acum depinde si cat de tare te vei tine de acest regim, dar si de tipul tau de organism! Multa bafta! happy
Daca chiar ti-am fost de folos, imi poti acorda o fundita? big grin

| partygirlcool a răspuns:

Tine o dieta bazata mai mult pe legume si fructe.Joaca tenis, alearga prin parc, gimnastica si ia lectii de inot.La mine a mers.

| BrokenWings a răspuns:

Nu esti o persoana rabdatoare, dar esti foarte sincera happy pai:
fa abdomene in fiecare seara...incepe cu 10 si tot asa pana ce ajungi la 100
nu mai manca dupa 6 seara
bea apa cu lamaie in fiecare seara
fa miscare multa, iesi la alergare seara

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Ciupeste-te de burta astfel incat sangele va putea sa circule si sa arda caloriile.

| friday a răspuns:

Abdomene! Multe thinking
Eu fac cate 200 zilnic.si inca mai lucrez sa trec de numarul asta.

| nanalicious a răspuns:

Pai nu manca mai mult de 2 felii de paine pe zi fa mult sport:alearga, fa abdomene etc

si ai grija ce mananci