Si eu incerc sa il cresc pe al meu. Eu folosesc sampon pentru ceresterea parului, masez scalpul 5 minute in fiecre seara pentru ca accelereaza circulatia sanguina si astfel stimuleaza cresterea parului, il tund odata la 2 luni, nu folosesc placa/uscator pentru ca deterioreaza parul si incetineste cresterea. Si acum. astept
Buna!
Incearca sa cauti sampoane pentru cresterea parului si sa iti tai varfurile o data la 2-3 luni. In rest trebuie sa lasi timpul sa isi faca treaba.
Nu stiu...stai ca incepe scoala... pune baietii sa te traga de par. Sunt 99% sigur ca va functiona. Odata am tras o fata de par si peste 8 ani ce crezi? Avea parul pana la fund. Incearca ca functioneaza!
Buna!
Poti sa cauti un sampon medicinal la farmacie pentru cresterea parului!
S-au sa ai rabdare si o sa crească. funda?
Foloseste samponul acesta:L'Oreal Elvital nutri gloss crystal.Este roz cu sclipici in el.Foarte bun.Eu ma spal cu el de un an si am parul mult mai lung.Succes.
Uleiul de ricin se scoate foarte greu din par...incearca ulei de masline, sau masti de par de la farmacie
Simplu iti poti impleti parul in fiecare zi la scoala sau la servici! fa-ti parul asa timp da 2 3 luni ai sa vezi schimbari
chocolatedream întreabă:
YumiSukinanda întreabă:
NVSCS555 întreabă:
Aiswarya întreabă:
Darius999 întreabă: