anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fi in pas cu moda daca corpul nu ti permite acest lucru?
De ce unele fete se chinuie sa poarte anumite haine doar pentru simplu fapt ca sunt la moda. dar in schimb arata oribil in acele haine?
oare este atit de greu sa d ai niste kilograme in plus care le ai pus poate cu atita lejeritate? Uitand sa te mai ridici de la masa!laughing))

5 răspunsuri:
| auroraa a răspuns:

Ele nici nu stiu macar ce inseamna haine la moda, fii sigura

| KaterinaPetrova a răspuns:

Hei Galamazlaughing eu vad ca tu ai ceva cu unele fete graselaughing) groaznic stiutongue cand vezi unele balene cu burta goala si se dau mai fotomodele laughing mai ales daca au si un ruj rooooz pe buze care costa in jur de 3 leirolling on the floor) penibill. sau isi iau nu stiu ce haine de firma cand ele sunt niste pitice indesate si le ies suncile si au ditamai funduriletongue Mda si doar pentru simplul fapt ca sunt la modalaughing si dupa ce ca sunt graaaase mai si le vezi cu ciocolata in mana cu inghetata cu fast food-uri. am mai zis si ma repet.este bine ca nu sunt complexate. insa totusi sa nu ne dam altcineva decat cine suntemlaughing)oh go on Si mersi pentru fundita.tot de la o intrebare de acest gen

| ruxi a răspuns:

Pentru unii e greu s nu se mai ridice de la masa.ca manance peste ora seara.si alte chestii.
nu ce e la moda iti sta si bine.dc tie iti sta bine cu pantaloni cu talie inanta.foarte bine poarta`i.
si eu am cateva kilograme in plus.dar credeam ca imi va si usor sa zic gt nu mai mananc.tre sa fac sport.da nu e asa de usor pe cat parelaughingbatting eyelashes
dar exista niste trucuri pentru fetele mai plinute. de care trebuei sa tinem mare cont!winking
papawave nb>big grin

| thealchemist a răspuns:

Cam cite kilograme in plus ai tu? as vrea sa vad ce dieta urmezi ca sa dai lectii altora.

| DianaScorpio a răspuns:

In primul rand problemele de greutate nu tin doar de modul de alimentare si de facut sport, pot sa tina si de total alte lucruri. Nu toti oamenii pot slabi asa usor, altii nu pot deloc decat apeland la la lucruri..."sinistre" ca sa zic asa, si asta din cauza organismului lor. Deci sa clarificam un lucru, nu toti oamenii pot slabi asa usor.
In al doilea rand, e mentalitatea fiecaruia si nu avem de ce sa ne batem noi capu cu ea. Sunt persoane (nici eu nu le pot intelege!) care mereu se imbraca in asa fel incat sa tina pasul cu moda, indiferent daca arata oribil in acele haine sau nu. Este modul lor de a gandi si nu avem ce sa le facem...Eu zic ca cea mai buna imbracaminte e cea in care te simti bine si in care si arati cat de cat bine. Dar fiecare are modul lui de gandire...