| marie a întrebat:

Cum sa imi fac unghiile acum ca vine scoala, adica sa fie frumoase, sa atraga atentia, nu profesorilor, sa fie dragute:X... Aveti idei? Mersi mult.

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-le cum ai chef.
Eu sunt obsedata de unghii, in fiecare zi alta manuchiura, iar pe profi nu-i intereseaza si chiar ma doare in cot de ei.
Dar nu ti le face exagerate, dar nici ca o tocilara. Da cu o culoare mai deschisa sau calda si fa peste modele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu mi le curat, le pilesc, le fac frumoase si ma dau cu un lac incolor peste. E foarte frumos si nu atrage atentia proffilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o idee care te-ar putea ajuta.
Ai putea sa iti faci unghiile cu un lac verde cu un fluturas galben sau un lac roz cu o floare mov care in mijloc sa aiba o bulinuta galbena.
Ms ca te-am putut ajuta si sa ne arati cum ti-ai facut unghiile!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roz cu modele pe ele cu pisicute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as zice sa-ti faci cu o oja incolora si sa incerci sa iti faci o pilueta pe ele sau sa-ti lipesti abtipilduri pentru unchii... Te pup, pa :-p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde daca esti in prima banca poarta o manichiura frantuzeasca sau un lac bun, daca esti prin ultimele banci poarta un roz pal si dragut. La manichura cu lac sau simpla poti sa iti pui o floricica crem, apropiata culorii tale de piele.happy

Răspuns utilizator avertizat
| mango_7272 a răspuns:

Eu le fac french, dar imi pun strasuri pe degetul inelar...
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:2, s:126&biw=1016&bih=538

Cam asa numa ca eu nu vreau frenchul rotund il vreau drept...:*

Alte răspunsuri
| diana_4944 a răspuns:

Cu lac simplu sau cu lac cu putin sclipici, sau un gri deschis aproape de alb pal.

| Denu a răspuns:

Poti alege o manichiura din modelele astea! Sper ca ti-am fost de folos! Byez :* http://www.roportal.ro/articole/tipuri-de-manichiura-2545.htm