Dai o floare un cadou mai mic...nu trebuie sa fie ff scump.
uite un exemplu o tipa vroia sa-si arunce o agrafa pentru ca era indoita, i-am sps sa nu o arunce si atunic ea a facut o pasare din agrafa si mi-a dat-o la randu meu am facut din agrafa o inimioara si am surprins-o acum ies cu ea... fetele trebuie surprinse trebuie sa fi putin ingenios cand mai ies cu cate o tipa prin parc inainte fac niste prajituri cornuletze si le duc mda cu ce m pricep si eu suucces
Lant de aoleu ma tai in tabla, cat mai gros; manele pe telefon, date la maxim; cat mai multe aere; limbaj suburban, de preferinta cu cel putin 2000 de cacofonii/dezacorduri/pleonasme pe minut.
Suburban nu inseamna la subsolul orasului. Deci stai linistit, nu trebuie' sa intri in canalizare. Fii tu.
Auziti fratilor pote tipului ii place de ceva panarama de aia fitoasa(sper ca nu este asa crede-ma nu vrei sa fi cu o tipa din aia) cei asa greu o scoti si u la un suc si vorbiti daca ii panarama din aia cum am zis mai sus arata-i ca ai bani si ca ti la ea de asemenea si pa aia o scoti la suc:-d
Daca vrei sa impresionezi o fata atunci umeaza toate astea:
Fa-i complemente
respect-o
cinsteste-o
alint-o
sarut-o
ai grija de ea
iubeste-o
fii tot timpul linga ea, cu ea
fa-o sa se simta bine
Protejeaz-o!
De fapt sint mai multe da astea eu cred ca sint mai principale pa apreciaza te rog raspunsul meu pa pa
In 2018 langa ce ai mentionat se mai adauga o vila de lux