Anul nou aduce de fiecare dată cu sine noi dorințe: să petrecem mai mult timp cu familia și prietenii, să călătorim mai mult, să ne cumpărăm cât mai multe haine la modă, să ne îngrijim mai mult, dar mai ales să radiem de frumusețe bucurându-ne de o piele netedă și strălucitoare.
Adoptarea unui stil de viață ce vizează pe de-o parte alimentația sănătoasă și mișcarea fizică regulată, dar și abordarea situațiilor cu care ne confruntăm zilnic printr-o atitudine senină și pozitivă, contribuie în mod esențial la menținerea frumuseții pielii.
Pare incredibil, dar frumusețea tenului este influențată negativ nu numai de demachierea zilnică necorespunzatoare sau de schimbările de temperatură (temperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate), dar și de lipsa somnului, stresul cotidian, starea de spirit sau combinația de alimente consumate în ultima perioadă.
Vestea bună este că putem acționa pentru obținerea unui ten impecabil încă de astăzi. Începe prin a consuma cât mai multe fructe și legume și acordă mai multă atenție ritualului de îngrijire.
Pentru că suntem în plin sezon rece, pentru a menține un nivel optim de sănătate a pielii folosește o cremă puternic hidratantă ziua, iar noaptea aplică o cremă puternic nutritivă, pe bază de miere și gălbenele. Mierea hrăneşte epiderma, redă tonusul şi elasticitatea pielii, iar extractul de gălbenele are proprietăţi antimicrobiene, antiinflamatoare şi cicatrizante.
Folosesc produsele AVON cu care mi-am obisnuit pielea, in fiecare seara ma dau cu lotiune pe maini fara sa imi fie crapate, de exemplu iarna trecuta nu am avut pielea crapata la maini deoarece m-am dat cu creme zi de zi si mi-am facut o obsnuinta probabil poate fi ca un tic, chiar nu pot sa uit sa ma dau cu creme e ca si cum nu te-ai spala pe dinti si mai folosesc crema de galbenele pentru locurile intime.Pentru ten folosesc diferse creme ca pielea sa fie protejata.Cu alte cuvinte nu pot uita sa ma dau cu creme, nu numai in sezonul rece ci de fiecare data, nu numai cand este nevoie ci mereu, forever and always!
Crema hidratanta, eu folosesc Neutrogena care e una dintre cele mai bune produse, fabricata in Norvegia. Pentru buze folosesc strugurel, ca sa nu crape... Hidratarea e foarte imporanta, trebuie sa consumi mai multe lichide in perioada asta... Multa sanatate!
Nu e nevoie sa,, bagi" atita chimie in piele... trebuie sa nu te expui pre mult tim sezonului rece, sa evit plimbarile pe timp rece.
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: