| Inesa a întrebat:

Cum sa ma dezvat de fond de ten?

Răspuns Câştigător
| alejinxique a răspuns:

1.il pui undeva sa nu il vezi. nu il arunca ca la nunti sau evenimente f importante il poti folosi, dar te limitezi doar pentru acele dati.2.te abtii sa iti iei si te gandesti ca intr-adevar astupa porii si se fac cosuri pentru ca pielea nu poate respira bine si se produc infectii.Dermatologul meu mi-a zis sa renunt la el si sa ma limitez doar cand e strict necesar. 3. Vara nu e bun mai ales daca este foarte cald afara.4.Trebuie bine intins altfel se vede urat mai ales ca sunt foarte multi carcotasi care alta treaba nu au decat sa comenteze.

4 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Cumpara-ti de la Sensiblu o crema coloranta [ de la Bioderma, Avene, La roche posay ]. Astea coloreaza tenul in timp ce ii imbunatatesc aspectulhee hee

| roxyana03 a răspuns:

Pe care le ai sticlutele, da`le une`i prietene, si o sa scapii Fondul de ten iti strica fata. bafta:*

| Mmmmaaaaddddyyyy a răspuns:

Pai. poti sa o pui pe mama ta sau pe cineva cu care locuiesti sa ti-l ascunda si sa nu-ti mai zica unde e. Sau, daca ai vointa, incearca sa-ti interzici ceva care-ti place foarte mult cand te dai cu fond de ten. Oricum, fondul de ten nu este prea bun decat mai ales vara iti ofera o structura neplacuta si se vede cand te dai cu fond de ten. Daca tot ai niste imperfectiuni care te deranjeaza si te complexeaza foarte tare ai putea sa te dai cu un fond de ten pudra cu minerale.
Cosmeticele cu minerale sunt mult mai bune decat cele obisnuite. Fundabatting eyelashes?

| Andreea_6206 a răspuns:

Foloseste pudra de la ColorTrend.Se vede mult mai bine, economisesti bani si nu iti incarci tenul atat de mult.Si eu m-am aflat in aceeasi situatie ca si tine.winking

Întrebări similare