Te poti imbraca cu o rochie larguta (nu pe corp), fara decolteu si in zona taliei sa iti pui o curea lata intr-o culoare puternica.Sau pot achizitiona o camasuta lunga si larguta care sa o accesorizezi cu o curea. Daca nu vrei sa atragi atentia in zona bustului nu purta haine foarte decoltate sau lanturi opulente care ies in evidenta
Te-am ajutat? Daca da, funda?Te rog
Lasa atractia ca o sa vina si cainii morti de foame sa iti linga sfarcurile. Imbracate normal doar nu esti o usuratica sau gresesc cumva?
Poarta bluze multate pe corp dar asa fel incat sa te simti si tu comod. sigur vei atrage atentia tuturor din jur.
Hei nu trebuie sa ii ascunzi.altele isi pun silicoane sa aiba sani si tu ce vrei sa faci? Si eu pana acum ceva timp ascundeam.dar mi-am dat seama ca nu fac bine.si am inceput sa umblu cu decolteuri hm.si ce iese pe strada.cu prietenii))))) o sa vezi si tu.o sa te puna sa te imbraci ca ii innebunesti:* deci lasa-i la vedere.si pentru talie.o curea :d
Pai dupa parerea mea sa iti iei o bluza sau un maieu cu decolteu si sa fie mulata pe tine:* sper ca te-am ajutat:*>
LoveChocolate10 întreabă:
besk18 întreabă:
Firmable întreabă: