| superpissy40 a întrebat:

Cum sa ma imbrac la premiere? Precisez inca o data ca am 1.60 si 61 de kg si sunt putin cam plinuta si am burta si vreau sa nu imi fie cald si vreau sa par si mai slaba putin.Ce haine imi recomandati?

4 răspunsuri:
| ArianaDwen a răspuns:

Pantaloni scurti negri cu o curea cu fundita (zic si eu), camasa de scoala (ar sta mai bine daca ar avea manicile pana la incheietura) cu o vesta (asta ca sa stea bine, cand ti-e cald o scoti), bratari de silicon, margele albastre happy in picioare... niste sandale (roz preferabil) Funda? P.S:Noroc!winking

| Stef0909 a răspuns:

Pai...eu sunt pasionat de disignerlaughingo fustita mai scurtuta.un maieu asa sa meaga cu fusta si pe deasupra maieului bolerica crosetata ar merge. sper sa ai asa ceva daca nu: tot o fustita mai scurtuta cu ciorapi si pantofei mai finuti si un tricou asa cu un umar liber si unul acoperit sper sa-ti placa vreo ideewinkingplz funda

| maryannblog a răspuns:

Pai poti sa iti pui o fusta normala sau mai larguta un pic, nu de blugi pentru ca ar putea sa fie mulata si nu vrei asta asortata cu o camasa cu maneca scurta, un tricou sau un maieu asortat cu fusta, (daca iti pui tricou poti aduga o vesta neagra ) si o pereche de sandale sau tenesi.

| Nina1234 a răspuns:

Poti sa iti ei niste pantaloni trei sferturi un tricou din acela larg lasat pe umar tenisi sau sandale. Bafta!