Depinde de ce varsta ai, crede-ma ca e bine asa cum esti, si eu sunt slab si vroiam sa ma ingras, dar am un metabolism de ardere rapida, bucurate de asta acum cat poti ca mai tarziu o sa iti para rau ca o sa se vada orice prajitura
Daca vrei sa te ingrasi baga vreo 5 ture pe zi la pasha si 10 la mcdonalds si in doar cateva saptamani esti cat un butoi
Ce prostie sa te ingrasi cand multi grasi vor sa slabeasca.Asculta ce ai zis tu este un paradox, pentru ca nu ai cum sa te ingrasi repede si sanatos, se exclud reciproc.A se ingrasa nu este sinonim nici macar metaforic cu a fi sanatos.Nu ai sa te ingrasi rapid daca tipul tau somatic nu iti permite, cel mai simplu exemplu eu mananc 3 mese pe zi si ma mentin la o greutate pe care altii cauta sa o aiba avand 4-5 mese pe zi, fapt pentru care eu la 5 mese pe zi as lua in greutate de 1, 5 ori mai mult decat cei care au un tip somatic ectomorf, eu sunt endomorf cu mezomorf, si inca ceva staii linistit toti pe la 30 si ceva de ani punem burta asa ca nu iti dori sa te ingrasi cat esti tanar.O chestie cu care inchide orice exces adica in cazul de fata ingrasare rapida sau slabire rapida este un indicator al unei alimentatii precare si a unei situatii de santate subreda, adica imbolnavire. app nu ai zis ce raport- inaltime greutate ai.Mai multa mancare aglomereaza ficatul, totul trebuie sa se faca in timp, nu poti spune intr-o luna vreau 10 kg pentru ca ficatul se duce la plimbare iar steatoza(afectiune in prima faza a ficatului) trece abia dupa 3-6 luni de regim,deci de ce as vrea sa ma ingras cand apar atatea boli odata cu ingrasatul? intreaba-te asta. Daca vrei sa iei ceva kg dar intr-un mod sanatos,apuca-te de sala,fa cu greutati maricele si vei manca ceva mai mult,vei avea pofta de mancare, nu apela niciodata la proteine si prostii de "ingrasare" din comert pentru ca nu sunt naturale, iar ce e artificial dauneaza mult corpului.sal
Cumpara de la farmacie supradyn iti creste pofata de mancare
5 mese pe zi regulate
si mancare sanatoasa