| Biiiia2394 a întrebat:

Cum sa ma intind cu placa si sa nu imi distrug parul?
Solutia pentru placa ar trebui aplicata si apoi usctaa cu foenul?
Astept raspuns.

6 răspunsuri:
| Hieer a răspuns:

Cand iti intinzi parul cu placa, ti-l distrugi in ori ce fel. Nu exista nici-o solutie pentru asta.

| MrSoapte a răspuns:

Indicat este ca parul sa fie uscat, inainte de intindere! Ca si placa de par, iti recomand ceva de la Reminghton! Acum, in functie de lungimea si grosimea parului tau...alegi o placa mai lata, sau mai ingusta! Din cate stiu, placile cu ceramica sunt mai ok, din pct de vedere al protejarii parului!

| FashionDream a răspuns:

Eu am spray protector pentru par. il folosesc inainte de a il iintinde. Nu stiu daca functioneaza...da oricum am inceput de o luna sa imi intind parul din 3 in 3 zile si inca nu il am ars. Spray-ul il am de la Avon.

| Biiiia2394 explică (pentru FashionDream):

Parul trebuie sa fie uscat inate sa il intinzi? sau poate sa fie inca umed de la spray?

| FashionDream a răspuns (pentru Biiiia2394):

Trebuie sa fie uscat! Dar nu trebuie sa folosesti prea mult spray.

| Anca_Madalina_1995 a răspuns:

Depinde ce placa ai, eu am una foarte bunachiar daca am dat mai mult pe ea nu imi arde deloc parul, eu ma duc sa imi tai firele despicate sau tocite la 2-3 luni si o intreb daca am parul ars dar ea imi spune ca ni. daca ai parul ondulat doar spre varfuri eu iti sugerey sa il indrepti mai mult doar acolo si in rest sa dai decat o data, de doua ori. funda?

Întrebări similare