Buna.
1.La multi ani!
2. Cred ca ti-ar sta bine cu un machiaj cat mai natural, deoarece esti tanara si nu cred ca ti-ar sta bine cu un machiaj strident.
Incearca uhn rimel, fard de ochi roz piersica, un gloss si fond de ten daca ai nevoie!
Funda?
Eu cred ca foarte frumoasa ai fii daca te-ai machia natural.Putin gloss de buze,mascara si blush(optional). Poti sa te dai si cu fard de pleoape in nuante minerale.Da-te cu un parfum dragut,floral,dar si senzual. Poarta o rochita/fustita de vara colorata si niste pantofiori asortati.Un inel,o bratara,cercei si un lantisor nu trebuie sa lipseasca.Ei completeaza tinuta si iti dau un aer sofisticat,jucaus, matur(conteaza cum arata).De ziua ta, spala-ti parul si prindeti-l cum vrei sau lasa-l in "vant".De asemenea iti poti pune o bentita/banderola colorata.
Machiajul trebuie adaptat si imbracamintei pe care urmeaza sa o porti. rimelul este un element al machiajului ce nu trebuie sa lipseasca, la fel fiind si creionul pentru ochi. fardul trebuie adaptat hainelor pe care le porti. ar arata bine daca folosesti doua nuante de culoare pe pleoape...si La multi ani