Eu am ochii mici si cand imi dau o cu un dermatograf pe pleoapa de jos a ochiului si putin rimel e ok. de preferat folosesc dermatograf verde sau albastru.
1.Nu ignora dermatograful alb. Poate ca ti se pare ciudat, insa acesta chiar confera mai multa luminozitate privirii. Aplica-l in coltul interior al ochilor.
2.Machiaza-te in nuante cat mai deschise, calde si pastelate. culorile inchise, tonurile de fumuriu, in general, nu ti se potrivesc. Acestea nu vor face decat sa micsoreze si mai mult ochii. In aceeasi nota, fereste-te de mascara de culoare neagra, preferandu-l pe cel maro sau albastru.
3. apliba 2 straturi de mascara(sa nu para nici prea incarcat)curbeaza genele cu ajutorul aparatului special. Atentie: se foloseste numai pentru genele superioare.
Farduri luminoase si calde, rimel de volum si ai grija la dermatograf in sensul ca, niciodata sa nu-l folosesti in interiorul pleoapelor, ci imediat sub gene in coltul exterior al ochiului
Machiazate cu culori deschise, nu mai folosii dermatograf, si alegeti un rimel pentru volum.
Pai foloseste cat mai putin dermatograf si da-te pe pleoapa de jos.si pentru machiaj culori mai deschise.
Date cu rimel pe genele de sus si de jos. Fate cu creion negru in coltul ochilor si sub...foloseste fard de culoarea ochilor tai... daca ai ochii negri.incearca un maro deschis, sidefat, mov [deschis sidefat]... daca ai ochii albastri foloseste un albastru foarte deschis... daca ai ochii verzi foloseste verde deschis sidefat, argintiu, roz [ abia sa se vada ]