Buna!
Din punctul meu de vedere trebuie sa te imbraci asa cum iti place tie. Nu mergi undeva doar pentu a te intrece cu late fete in care are o tinuta mai frumoasa si elaborata.
Pentu a te simti bine in pielea ta trebuie sa fi multumita de aspectul tau fizic si sa stai intr-o zi si sa iti pui pe o hartie toate calitatile si defectele. Incerca sa iti repari defectele si sa iti dai seama ce te face sa nu te simti bine in pielea ta.
Buna.
Nu conteaza cu ce esti imbracata, conteaza ca hainele sa vina bine pe tine si sa fie curate!
Nu conteza ce iti spun altii, acepta-te asa cum esti si usor, usor vei prinde incredere in tine.
Succes!
Buna! Ca sa te simti bine in pielea ta nu trebuie decat sa iti dai seama ce iti place, ce nu-ti place si apoi sa iti gasesti propriul tau stil. Apoi incearca sa iti imprimi stilul in orice faci. Ca sa ai mai multa incredere in tine incearca sa faci ce iti place la o performanta mai mare, si cand vei reusi, automat vei avea mai multa incredere in tine !
Trebuie sa imbraci ce haine iti plac tie si care crezi ca iti vin bine,sa te puna in valoare.
Si daca ai ceva ce te nemultumeste la tine,incearca sa le rezolvi ( de exemplu: sa te vopsesti,sau mai stiu eu ce nu iti convine la tine )
Grasa nu cred ca esti,esti slabuta si ai trasaturi de fata,placute, nu? deci,nu ai cu ce sa te simti mai prejos crede-ma!
Si acea impresie pe care o ai e doar in mintea ta,vrei mai mult, sa le intreci pe toate,sa fi prima! crede-ma,asa sunt toate fetele,toate au chestia asta in minte, vor sa arate mai bine decat colega lor,de exemplu, si alea la randul lor vor sa arate mai bine decat alta fata si tot asa
Bafta! fiecare dintre noi are ceva aparte, atragator, frumos, special!
Cat mai funki dar si cum iti place. Ei...ce conteaza ce zic alti conteaza ce zici tu