| Cosmin_4197 a întrebat:

Cum sa-mi albesc dintii? Eu folosesc pasta de dinti colgate MaxOne si cred ca s-au albit ceva ceva... dar nu acel alb imaculat. Postati doar daca sursa e sigura si functioneaza. Cel mai bun raspuns primeste funda si vot

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Cea mai rapida si eficienta metoda de albire a dintilor este cea cu laser/lumina pulsata (la stomatolog). Dar este destul de costisitoare (800-1500 RON (depinde de cabinet/stomatolog)) si mareste sensibilitatea dintilor, de fapt, ca majoritatea metodelor de albire. Iar ca sa ti-i albesti acasa putin (nu se vor albi de tot), poti sa te speli cu bicarbonat sau sare o data la 7-10 zile (nu mai des!), iar dupa cu o pasta de dinti de calitate (eu prefer Sensodyne). Succes! Numai bine!

4 răspunsuri:
| annna a răspuns:

Eu stiam ca te poti spala cu sare si pasta o data pe saptamanabig grin

| bombonica22 a răspuns:

Adevarat, ce zice Crunky (pentru intarire ) dar eu iti recomand sa vizitezi stomatologul sa faci o detartrare. sau sa iti dea cu o pasta de albirea... da' cam ia din calciu. succes:*

| Crunky a răspuns:

Salut! Ca pasta de dinti, tot Colgate folosesc si eu, dar cand vreau sa ii albesc, pun putin bicarbonat de sodiu peste pasta! Foloseste-l cel mult o data pe saptamana, pentru ca risti sa distrugi smaltul dintilor, iar periajul trebuie sa fie, usor, bland sa nu ranesti gingiile! Asta`i tot!

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute