Cu bicarbonat si suc de lamaie. Dupa ce pui pe dinti cu un tampon astepti 10 min si te speli pe dinti.
In loc sa te speli cu pasta de dinti te speli cu bicarbonat. Eu am incercat si dupa 2 zile mi s-au albit.
Gume de mestecat cu efect de albire
1. Avantaje
- nu te va deranja daca mesteci guma constant.
- nu prezinta nici un risc.
- este foarte economic.
2. Dezavantaje
- consumatoare de timp si este plictisitor.
- perioada mare de timp necesara tratamentului (primul semn de imbunatatire apare dupa 6 saptamani)
- lipsa de eficacitate, diferenta este doar de o nuanta, in cel mai fericit caz.
Pasta de dinti cu efect de albire
1. Avantaje
- nu necesita un efort special din partea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa periezi dintii cu pasta sau gelul respectiv.
- nu provoaca dureri sau iritatii
- pretul este asemanator cu cel al pastei de dinti obisnuite.
2. Dezavantaje
- desi pare promitator rezultatul nu este tocmai cel scontat. Nici un rezultat important nu a fost obtinut cu ajutorul acestei paste.
- multi experti sunt de parere ca nu este nici o diferenta intre pastele de dinti obisnuite si cele cu efect de albire.
Kituri de albire pentru acasa
Geluri de albire
1. Avantaje
- chiar au efect vizibil (pot produce diferente de 2-3 nuante)
- nici un pericol nu a fost asociat cu exceptia unui disconfort temporar sau sensibilitate.
- pret rezonabil in comparatie cu serviciile profesionale de albire a dintilor.
2. Dezavantaje
- protezele aplicate pacientului reduc din eficacitate.
- daca gelul intra in contact cu gingia poate provoca disconfort.
- rezultatele sunt diferite in functie de pacient.
Servicii profesionale de albire
1. Avantaje
- prezinta cel mai mare grad de eficacitate, diferentele fiind de pana la 10 nuante.
- intreprinse de un dentist profesionist, in siguranta si confortul unui cabinet stomatologic.
- procedura este fara durere.
2. Dezavantaje
- sensibilitatea dintilor pret de cateva zile
- pretul mai ridicat, comparativ cu gelurile de albire FUndita?:*
Buna exista o solutie la farmacie cu care te speli pe dinti timp de 2 saptamani si apoi nu te mai speli 1 luna si asa ti se va albi te poti da in luna aia doar cu apa de dinti :* si si solutia aia miroase fb.pup funda plzzz:*
Eu am incercat un gel de albire care a functionat perfect, intra aici http://www.magicwhitepro.com o sa vezi ca am dreptate! si nu este chiar scump doar 99 lei dar ce rezultate ai o sa-mi multumesti :)