Orice proces de albire a dinților duce în timp la subțierea smalțului. Te sfătuiesc să nu faci ceva ce vei regreta.
Odată ce se subțiază smalțul apare sensibilitatea dentară și crede-mă, nu e deloc plăcută
Amesteca pasta de dinti cu bicarbonat de sodiu. Aplica pe dinti apoi inveleste-i in folie de aluminiu. Stai asa 10 min apoi clateste. Spala-te pe dinti cel putin de 2 ori pe zi. Evita cafeaua, țigările.
Nu imi cumpar periuta electrica...este prea scumpa, 200 lei, atat am vazut eu cel putin
As prefera ceva ce nu implica nici un cost
1. linguriţă bicarbonat de sodiu
2.Apă sau suc de lămâie pentru a forma o pastă
3.Periuţă de dinţi
Amestecă bicarbonatul cu sucul de lămâie (sau apă) pentru a forma o pastă. Şterge-ţi dinţii cu un prosop de hârtie. Lasă pasta să acţioneze timp de 1 minut şi apoi clăteşte.
Amestecă bicarbonatul cu sucul de lămâie (sau apă) pentru a forma o pastă. Şterge-ţi dinţii cu un prosop de hârtie. Lasă pasta să acţioneze timp de 1 minut şi apoi clăteşte
Nu nu nu, lamaia are acid! Distruge smaltul din cate am citit!
Buna, nu credeam ca este asa simplu sa imi albesc dintii intr-un mod atat de natural! Eu sunt foarte multumita de acest produs.
Amestec proprietar de 4 plante și minerale
-Inulina susține bacteriile bune
-Acidul malic din căpșuni ajută la menținerea albului dinților
-Fosfatul tricalcic susține sănătatea dinților
-Menta este un antiinflamator natura
Merita sa intri aici-https://b9222ay7e33r9kbo2kf-sjx62f.hop.clickbank.net. O sa fii placut surprins!