Masca pentru stimulara cresterii parului:
3 linguri de ulei de ricin, zeama de la o lamaie, doua linguri de miere si un gabenus de ou. Maseaza bine scalpul cu amestecul si stai cu capul invelit intr-un prosop vreo 2-3 ore, dupa care te clatesti cu 1, 5 l de apa in care ai pus zeama de la o lamaie.
Se frictionaza pielea capului cu ulei de ricin, dupa 3 ore te speli.Se repeta de 2-3 ori pe saptamana.Indicatii poti cere de la farmacie.
Bineinteles ingrijirea parului zilnic si am auzit ca uleiul de ricin ajuta la cresterea parului.
Uleiul de ricin ajuta, la fel si galbenusul de ou sau uleiul de masline. Nu ii bine sa te speli pe cap in fiecare zi, pentru ca o sa ti se uleieze mai repede si isi pierde rezistenta. Nici sa te piepteni foarte des, sau cand ai parul ud, pentru ca ti se rupe firul de par.
Dar marca Rigevidon care ii tot face reclama este ok? a folosit cineva sampon sau pastilute pentru stimularea cresterii parului? vreau sa stiu si eu daca actioneaza cumva asupra firului de par si cam cat costa.pup
Sincer sa iti sp paula...eu am incercat cv zis de o doamna prof.care are parul ff lung si nu e despicat mi a zis...sa iau.alcool dublurafinat, ulei de recin, gaz, vitamia A uleioasa... le pui p toate l cantitatea sticlutzei uleiului de ricin...si in fiecare zi... te freci l radacina... dar nu foarte mult adica...sa nu til uzi. ff k arde.dk simti usturimi e normal eu nu am simtit nimic...sh parca nu mi a facut nici un efect chestia asta l par... dar pare mai puternik! sh mai stiu una.intr-o luna.intre 1-15 zile...dk e o luna plina sa iti dai un pic din par... dar fara mila...asta mi-a functionat!
Pai Paula este foarte buna Varianta lui Apostol Miruna, eu am incercat-o si am un par foarte lung, pana la fund, si il aveam foarte scurt. Incearca timp de o luna sa vezi ce rezultate ai, te pup. :*
fetitzatacuminte99 întreabă: