Depinde cati ani ai. Eu am 12 ani, si sunt mari, dar nu mari ca la femei. Vreo 1 cm si un sfert (de la pielita pana la varf, degetul mare) Ca sa ai unghiile mari, nu le mai taia. Dar curata mizeria de sub unghii mereu! Trebuie sa ai mult calciu. Bea 2 pahare de lapte zilnic. Sa nu iei calciu, gen sirop, sau chestii de la farmacie. Bea pur si simplu 2 cani de lapte pe zi, ca sa ai mai mult calciu, si iti vor creste in maxim o luna. Dar ca sa nu ti se rupa usor unghiile, ia putin ulei de masline (cat sa-ti pui un sfert din deget), incalzeste-l (sa fie putin caldut, nu fierbinte) si dupa, pune-l intr-un bol. Apoi pune-ti ambele maini (unghiile) in acel ulei caldut. Si stai 15 - 30 min cu ele acolo (mai putin de 15 min sa nu stai, dar nici mai mult de 30 min sa nu stai). Dupa il lasi sa se usuce pe degete, ca acel ulei se baga in corp. Si timp de vreo 6 luni, sa faci asta zilnic daca vrei sa ai unghiile mai groase, ca sa nu se rupa usor. Si in vreo 2 - 3 luni se va cunoaste un pic ca se ingroasa.
Sper ca te-am ajutat
Si in legatura cu forma unghiilor: Daca ai -14 ani, lasa-le sa creasca cum vor, ca nu vor creste urat. Dar daca ai +14 ani, si te pricepi la unghii, da-le tu forma cu pila de unghii. Dar cel mai bine ar fi sa te duci la manichiura, si sa le spui ca vrei sa forma la unghii. Si le spui forma. La mine costa 20 sau 30 de lei manichiura. Nu stiu cat costa la tine, dar nu cred ca, costa atat de mult. Deci cel mai bine ar fi sa te duci la manichiura, daca vrei sa ai forma la unghii.
Georgian1992 întreabă: