Întrebare recomandată | alexa_8934 a întrebat:

Cum sa-mi fac bucle sau sa imi aranjez parul fara placa si fara sa ma spal?
Funda

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Metoda asta am incercat-o si functioneaza https://alinaceusan.wordpress.com/2012/12/20/bucle-peste-noapte/

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu o perie rotunda si feonul.

| corbeaioanagabriela a răspuns:

Experţii au sfaturi şi trucuri pentru părul tău ondulat

Căldura are un efect suplimentar de uscare asupra părului creţ. Ideal ar fi să-i permiţi părului tău să se usuce natural. Ca variantă, îl poţi usca şi cu uscătorul de păr, cu difuzorul ataşat, setat la o temperatură scăzută

Placa de îndreptat părul ar trebui evitată pe cât posibil. Foloseşte-o rar, dacă o foloseşti, şi numai după ce îţi tratezi părul cu un produs de îngrijire termoprotector

Tunderea părului în trepte discrete va oferi buclelor tale o supleţe specială. Cu toate acestea, adu-ţi aminte să nu tunzi prea scurt părul din creştetul capului. În caz contrar, rişti să creezi look-ul „pudel"

Preferi buclele văluroase în stilul anilor 1920 în detrimentul buclelor ample? Atunci ar trebui să pulverizezi în păr o soluţie pentru coafarea buclelor, să-l piepteni în stilul dorit şi să foloseşti clame pentru a-l ţine în loc până la lungimea bărbiei. Usucă-ţi apoi părul cu uscătorul folosind difuzorul ataşat şi permite-i părului tău să se răcească. În final, scoate clamele din păr şi piaptănă-ţi părul cu mare atenţie

Iată cum poţi crea o coafură răvăşită trendy: Aplică puţină spumă în părul uscat şi rulează şuviţe groase de păr în spirale pe papiote. Foloseşte uscătorul de păr asupra părului tău astfel rulat timp de câteva minute, lasă-l să se răcească şi apoi scoate papiotele. Foloseşte-ţi degetele pentru a da părului forma dorită. Părul astfel aranjat nu trebuie periat

Părul tău este foarte rebel cu bucle foarte creţe sau încâlcite? Bigudiurile (ondulatoarele) îţi vor transforma părul în bucle moi, curgătoare. Ca regulă generală, cu cât sunt bigudiurile mai mari, cu atât mai moi şi mai lejere sunt buclele

Buclele naturale vor fi mai puţin încâlcite dacă le piepteni lipite de cap în urma spălării cu şampon, pulverizezi puţin fixativ peste ele şi le laşi să se usuce în voie

Atunci când foloseşti bigudiuri sau papiote, ar trebui să-ţi rulezi părul în sus în mod uniform, cu aceeaşi tensiune în toate şuviţele. Ai grijă să nu rulezi pe bigudiuri vârfurile firelor de păr într-un unghi strâns

| alexa_8934 explică:

Dar stii tutoriale cum sa-ti aranjezi parul?

| emag a răspuns:

Fara sa te speli mai greu, de ce nu il impletesti dupa baie?

| membrunounou a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=eO3wl-7cejs. Eu asa le fac si sunt foarte incantata;). daca il si speli inainte iti iasa parul cret; )

| OFetitsaRoz a răspuns:

Eu imi dau suvite d par cu un tamponas cu apa, iar apoi ori le invarti p deget si dai cu spuma/fixativ ori le pui p moateblushing sper ca stii ce is alealaughing)) Bafta!