anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-mi fac machiajul la banchet

Răspuns Câştigător
| andreeei a răspuns:

Hei in primul rand vreau sa iti recomand sa te machiezi cat mai simplu, deoarece vei merge la un banchet, nu intr-un club (iar totodata cei din jur vor aprecia mai mult simplitatea decat un kg de farduri aruncate pe fata).
Foloseste fondul de ten in cazul in care ai ceva pe fata (pete/cosuri - suntem oameni, orice are),
Foloseste rimelul astfel incat sa nu iti lungesti prea tare genele, ci sa le dai o forma putin rotunjita, cat despre par sfatul meu este sa-l lesi cat mai natural, insa daca doresti sa-l faci cu placa e ok.

5 răspunsuri:
| Anda1197 a răspuns:

Bai... ce banchet? nici nu a inceput sem. 2 O.o

| g???g???? a răspuns:

Uiite http://farduri.info/......sional.jpg cevaa d genuu` :D depiinde cu ce te imbracii :P

| Doreliana a răspuns:

Asta depinde de ceea ce iti place tie.Depinde ce doresti sa subliniezi, ce doresti sa ascunzi, daca doresti sa fii mai extravaganta sau naturala.
Pe youtube gasesti tutoriale pentru machiaje de orice tip, scrie make up tutorial si gasesti orice model doresti. Uita-te si alege-l pe cel care te defineste pe tine.winking

| YukiiLee a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=6Cn9mFDXrRs

Poti cauta pe youtube prom makeup,... asta mie mi s-a parut cel mai dragut. Acum depinde si de culoarea rochii tale. :]

Have fun! ^_^

| Puccaa a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=-cUOY1NTkiI&feature=related cam asa,nu este nici complicat, dar cum a spus si gєσяgιaηa, depinde ce culoare are rochita! Distractie placuta! :*