| Senorita2000 a întrebat:

Cum sa-mi fac unghiile sa cresca? Si cu ce sa le intaresc? Este bun lacul incolor?

Răspuns Câştigător
| MeGustaaaaa a răspuns:

Tine-le ceva timp in apa rece sau calda, nu mai stiu exact...Lacul da, e bun.
P.S-Dupa ce ti-au crescut foloseste stilul frantuzesc: Pe partea unde ti-au crescut unghiile dai cu alb si dai cu lac incolor deasupra. Funda?

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Masezi unghiile cu ulei de ricin/măsline/argan.
Pa, pa.

NOname
| NOname a răspuns:

Ar fi foarte bine, dacă le-ai da în fiecare seară cu ulei de ricin. Ar trebui să iei şi un supliment de calciu (Ca), Zn (se găseşte la farmacie). Şi mai există un tratament foarte ieftin, dar şi foarte eficient - umpli un vas cu apă călduţă, dezolvi câteva linguri de sare în ea, şi îţi ţii mâinile în apă sărată 20 min - 1 oră. Unghiile tale se vor întări simţitor, vor deveni mai sănătoase şi vor creşte mult mai repede. Există şi nişte lacuri pentru întărirea unghiilor de la diverse firme (dă o căutare pe google!). Iar zeama de lămâie albeşte unghiile îngălbenite (poate vei avea nevoie). Succes! Numai bine.

| christina94 a răspuns:

Iti spun din proprie experienta ca uleiul de ricin face minuni. Te dai seara pe unghii timp de 2-3 saptamana. Si iti recomand Intaritor de unghii cu vitamina B5 de la FARMEC (5-6 lei). acceasi problema o aveam si eu. plus ca eu imi rodeam si unghiile laughing). bafta :*

| fustiteTUTU a răspuns:

Cu zeama de lamaie. Tine-le 30 min pe zi in zeama proaspata de lamaie.

| GaG a răspuns:

Eu iti propun sa-ti iei niste unghii false si sa ti le lipesti. Sper ca te-am ajutat