anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-mi intretin pielea gatului si decolteul?

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Lotiune de corp... iar feliile de banane sunt foarte bune pentru decolteu doar le asezi... fa-ti masti din capsuni si miere sunt foarte bunehappyhappyhappygalbenusul de ou este iarasi foarte bunhappyhappy

9 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Crema de corp hidratanta.

lolita
| lolita a răspuns:

Dac vrei ceva fact in casa incearca o masca cu zat de cafea si ou, o intinzi pe decolteu si o lasi 10 minute, dupa prima utilizare vei vedea rezultatele, pielea va ramane mult mai catifelata si suava.

lolita
| lolita a răspuns:

Sau cu miere, eu inainte de a face dus imi dau pe fata, decolteu si gat cu miere de albine naturala, care face pielea foarte catifelata.

cami
| cami a răspuns:

Indicat ar fi sa mergi pe cele naturiste...incearca cu banana..si pepene verde..sunt chiar benefice..si dau rezultate vizibile happy

| cotzobel a răspuns:

Daca folosesti crema de fata da. te cu ea si pe gat si pe decolteu. daca nu foloseste dupa fiecare dus crema/lotiune de corp.

| Parintele a răspuns:

Incearca cu sperma. Apoi sa ne spui si noua daca mitul asta este valabil sau nuwinkingSucces!

| Liana [] a răspuns:

Poti cumpara produse specifice din magazine, farmacii, saloane de infrumusetare, desi masajul efectuat de esteticiana ca parte a tratamentului cosmetic este foarte benefic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pielea gatului si a decolteului trebuie intretinuta exact ca cea a fetei. Ce crema folosesti pentru fata, tot pe aia foloseste-o si pentru gat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai de capu' meu, bine ca nu va vedem cind va infrumusetati rolling on the floor