Buna Tuturor,
Stiam ca femeile sunt rele dar... uitasem ca sunt chiar asa ignorante uneori?!?
Timea raspunsul meu este: uita-te prin filme la aspectul asta. In friends erau niste coafuri dragute. Cumpara clestisori sau diferite agrafe si lasa imaginatia sa faca minuni. Te apreciez pentru dorinta de schimbare si interesul pentru a nu fi monotona (cum sunt foarte multe femei)
Indreapta-ti-l cu placa Va arata foarte bine si va sta 1-2 zile. Este pacat sa il tunzi mai ales daca e mediu.
Succes!
Este pacat sa il tunzi, prinde-l in asa fel incat sa nu te deranjeze.Nu are importanta ca ai mai fost impletita sau prinsa in coada la par, important ca parul sa fie ingrijit.Bafta.
Rade-l. Pe urma nu o sa mai ai de ales intre atatea optiuni si te vei obisnui sa fii mai statornica.
Poti sa-ti mai faci 2 codite (mai ales ca ai par mediu), 2 codite impletite... fa-ti mai multe codite impletite (o sa-ti stea super)
Da si eu am problema asta. Eu il mai prind cateodata si in coc sus e frumos:X:X incearca si tu si poti sa il lasi si pe spate si iti pui o coronita sau o bentita. Poti sa-ti prinzi cu o clama parul si sa iti lasi 2 suvite una intr-o parte alta intr-o parte sau o coada impletita intro parte, coada sarpe (daca stii cum se face, daca nu cauta pe net sigur gasesti), poti sa iti dai o bucata de par din fata peste cap si sa il prinzi cu o clama iar restul parului il lasi pe spate. Sa iti faci codite impletite, poti sa iti faci o codita nici groasa, nici subtire intr-o parte si restul pe spate, poti face multe. La mine e o problema ca eu am urechile cam mari si nu imi pot prinde parul in toate felurile pentru ca ies in evidenta urechile si se vede urat. Daca ai vreo idee cum sa imi prind parul fara sa se vada urechile prea tare plzz zi-mi si mie (am parul lung, pana la mijloc si nu il pot lasa mereu pe spate si nici sa ma tund nu vreau).
Prinde-l cu 2 agrafe in lateral, pune o cordeluta si tapeaza-l.Nu e prea bine sa il tapezi foarte des fiindca deterioreza parul, dar asa din cand in cand... merge.
Prinde-ti parul intr-o coada in crestetul capului apoi impleteste parul din coada formata dar impleteste strans. Dupa ce l-ai impletit leaga cu un elastic capatul in asa fel sa nu se despleteasca, apoi varfurile da-le cu spuma. Mi se pare o idee buna. Cand vii de la scoala ti-l lasi asa si seara daca iesi undeva si vrei sa-ti lasi parul pe spate cand il desprinzi va sta ondulat. Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.
anonim_4396 întreabă: