Întrebare recomandată | darts01 a întrebat:

Cum sa nu mai am cearcane?

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca le ai dupa nopti nedormite se rezolva cu somn si apa.

Daca sunt mostenite nu te scapa nici Boca, trebuie sa mergi la o clinica. Daca cearcanele sunt din lipsa grasimii o sa-ti injecteze acid hialuronic sau o sa-ti faca albire cu laser, ori ambele.
Gasesti aici mai multe informatii ( ca idee, aproximativ 300 de euro costa albirea cu laser ) :
http://www.scapadecearcane.ro/

Variante mai ieftine si care ofera un pic de luminozitate :
Ser cu vitamina c - ajuta un pic cu luminozitatea
http://www.paulaschoice.ro/......m-5ml.html
Ulei de migdale dulci presat la rece sau crema bioderma sensibio light pentru fata, e curata la ingrediente.

Ar fi indicat sa mergi si la oftalmolog, sa-ti iei o pereche de ochelari pentru pc/telefon.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se inlatura cauzele care genereaza cearcanele, care pot fii:
oboseala acumulata si atunci trebuei sa incepi sa dormi mai multe ore pe noapte.
O alta cauza ar putea fi o problema nestiuta cu rinichii, pentru asta s-ar impune analize medicale (pentru infectii urinare si verificarea sanatatatii rinichilor, de asemenea).

| relian a răspuns:

Cred ca se poate face ceva chirurgical, nu mai stiu exact botox sau poate si alte procedee.Nu te lua dupa unia care vorbesc pe aici car astea ar arata cai suferi de cine stie de boala, vorbesc si ei sa nadoarma. Cearcanele apar datorita faptului ca grasimea din jurului ochilor cade, se lasa, adica nu mai sta unde ar trebuie sa stea.Asta nu inseamna ca suferi de vreo boala asa cum unia cred.Restu ce spun altii castravezi varza murata alea is basme.nu mai poti face nimic decat medicii pot sa rezolve.Cauta gasesti pe net clinici care rezolva astfel de chestii.Iti pierzi tipu aiurea e ca si aia u marirea penisului, vind creme oamenii pun botu la vrajeala lor, asa e si cu cearcanele odata aparute adica cum am spus poti sa pui tu orice doresti. Cearcanele nu apare de la lipsa de somn, aia cand nu dormi is ochi obositi nu cearcane.Cred ca unia confunda oboseala cu prefectura. Daca cremele ce zic unia sau catravetii ce spun altii ar avea vreun efect nu ai mai vedea nici un om cu cearcane nu? Dar na fiecare it si cum poate. Daca nu-i chiar asa de rau atunci dai ceva machiaj banui ca esti fata, nu cred ca barbatii siar face probleme pentru asta. Daca este f vizibil atunci consulta o clinica si vezi ce zic aia.Bafta oricum

| anonim_4396 a răspuns (pentru relian):

Varza murata rolling on the floor)

| NAT0 a răspuns:

Dimineața și seara 15 minute îți pui 3 felii de castravete pe un ochi iar la celălalt tot 3 felii, dormi minim 7 ore pe noapte și încearcă să mergi mai mult pe jos.
Încă ceva, ai putea să alternezi, dimineața să pui castravete iar seara să pui 2 felii de cartof.
Sau ca să te scapi mai repede poți să îți iei niște creme de la farmacie.
Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne, dar sunt scumpe, dar este alegerea ta dacă vrei să scapi mai repede sau mai încet dar pe un mod natural.
Seară bună.

| nugasescusernameliber a răspuns:

Umezeste 2 pliculete de ceai si pune-le la congelator, apoi aplica-le sub ochi 15 minute. Sau orice aplicat rece are efect, insa, la fel ca si castravetii sau cartofii, efectul e unul temporar.
Daca ai cearcane mai vechi si pungi sub ochi, este ceva in neregula in interior! Insuficiente vitamine si minerale, o hidratare necorespunzatoare, somn prea putin sau poate dormi dar agitat. Un pahar de lapte caldut inainte de culcare te va ajuta sa dormi mai linistita/a si incearca macar 5-6 zile sa mergi la somn in jurul orei 22, vei vedea apoi efecte.

| BloodyLips a răspuns:

Castraveti 15 min pe ochi.La fel functioneaza si cartoful, taie niste felii si pune-le pe ochi.

| Trickster a răspuns:

Dormi mai mult si spalate pe fata in fiecare dimineata

| Caood a răspuns:

Încearcă sa bei multă apa și sa dormi dacă așa nu merge înseamnă ca sunt moștenite și încearcă sa mergi la o clinica sau la un doctor

| Moonset a răspuns:

Dormi. Pune ceva rece pe locul cearcanelor. Foloseste lamaie. Nu stiu.

| faceboom a răspuns:

Dormi 7-8 ore. Mananca sanatos: carne, legume, lapte. Fa sport, macar mergi pe jos jumatate de ora pe zi.

Întrebări similare