NNoname nu mai da tu tratamente ca nu stii ce tip de ten are, nu stii cum arata fata fetei, pity89 cel mai bine sa mergi cu ea la un dermatolog
Daca are acnee, ceea ce nu stie daca nu se duce la un dermatolog si se mai si dai cu cine stie ce creme din sfatul unora sau isi umple fata cu o tona de fond de ten, face cel mai rau lucru. Asa ca, exact cum au mai zis si unii pe aici solutia cea mai buna e sa mearga la un dermatolog oricat de rusine i-ar fi. Poate acum o sa sufere putin ca ii e rusine, ca una ca alta, dar nu risca sa fie mai rau si mai incolo ii va fi mult mai bine si nu va regrete. Succes
Buna, sa mearga la un dermatolog, pana atunci masti de argila si sebium apa micelara, pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
Zinerit e intr-adevar super. Si eu flosesc, mai laes ca inainte de ciclu imi ies o droaie de cosuri pe fata. costa vreo 30 lei, da e foarte bun. la tenul meu, il usuca un pic, da eu imi mai fac masti cu miere pe fata si e ok. Il gasesti la orice farmacie si nu-ti trebuie reteta sau bilet de la dermatolog, etc. cunosc mai multe persoane care folosesc si l-am mai recomandat si altora. La fiecare ba usuca tenul, ba il ingrasa un pic, da scapa de cosuri si pe urma cu o masca naturala se poate remedia imediat tenul
Spune-i sa se duca la farmacia veterinara si sa cumpere unguent antimicotic se da cu el seara inainte de culcare iar dimineata se spala pe fata.Pe tot parcursul noptii sa lase cunguentul pe fata.Eu asta folosesc si am fata foarte fina rareori un cos pe aici pe acolo...Totusi daca nu ma crezi incearca
In primul rand ar trebui sa consulte un medic dermatolog, daca nu sa incerce gama clearskin de la avon.
E o idee buna sa mearga la dermatolg insa mai poate incerca si crema hidratanta pentru tenul cu probleme NORMADERM de la VICHY.Eu o folosesc si sunt foarte multumita de ea, imi dispar cosurile vazand cu ochii, merita incercata.
Si sa renunte la seminte, alune caci astea fac aparitia si a mai multor cosuri.
Alex2126 întreabă: