| Bl0OdY a întrebat:

Cum sa o conving pe mama sa-mi pune piercing in buza? Ea spune ca doar cur***e isi pun in buza, in nas si in spranceana. Ma innebuneste x(( Nu vr mistouri. Spuneti-mi ce sa fac ca s-o conving happy Va multumesc anticipat!

11 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Nu cred ca iti va folosi.
cand te vei duce la un interviu cu cercelul in buza,ala se va uita mirat si ghici ce va gandi?"Asta vrea sa o angajez?"
arata neseriozitate,imaturitate si multe altele.
eu acum nu critic, dar sunt de acord cu mama ta, stii de obicei ea stie cel mai bine.

| Asdffd a răspuns:

Si eu vroiam sa-mi pun,pare prea crazy,si prea indecent.Mi se pare ca arata de parca nu ai familie,nu stiu ce sa zic.Dar mai bine nu iti pune, ca poate nu il mai vrei si iti va ramane semn, fa'ti in ureche.

| Camyyy_5609 a răspuns:

Poi mai intai cati ani ai? ca daca estii mica. orii crede ca se poate intampla ceva mai gravv.happy. ori sa faci infectie grava de te ia toti dracii ori alttcv.eu zicc ca daca esti mai maare sa te duci la un salon daca esti maikaa sa mai ajtepti ca nu te lasa mica asa sa.ti dai pierce ...defapt te lasa doar cu acordul ambilor parintii.in finehappy.eu zic sa nu stai sa-ti dea altcineva ca poti face infectieoh go on.asa sta treaba ca piercein-gulhappy.dar cu mama e cam greu sa o connvingi...dar roaga`te poate cine stiehappy succes funda plz:*

| Kiddzo a răspuns:

Nu asa trebuie abordata problema. Trebuie sa incerci prima data cu urechile. Iti faci, le ti 2 saptamani pana ti se fac gaurile apoi i le arati. Nu va mai putea face nimic ca gaurile vor ramane happy. Prima batalie castigata. Apoi razboiu. Iti faci pur si simplu si ii bagi scuza cu urechile, ca nu se mai astupa gaurile si ca fara piercing va arata penal. Se va criza, dar nu va mai putea face nimic. Bafta >:d

| LNK a răspuns:

Are dreptate.
Nu inteleg ce va place asa de mult sa va puneti o bucata de metal prin toate gaurile. Banuiesc ca va fi la moda sa-ti pui si-n c*r, nu?
O chestie din asta iti da multe batai de cap. Si daca mai e si-n buza... gandeste-te ca trebuie sa ai grija deosebita cu el. Nici nu mai zic ca totusi este periculos. Informeaza-te si tu inainte sa-ti pui.
Mai bine ai asculta-o pe mama ta, stie ce vorbeste.
Sau daca vrei neaparat, nu-ti pune in buza. Pune-ti in ureche.

| LNK a răspuns:

@Bl00dY : Majoritatea fetelor au de cand erau mici. laughing Dar eu nu m-am referit la asta. laughing Oricum, decat sa-ti faci in buza mai bine ti-ai face mai multi in ureche. Totusi daca iti doresti asa de mult, fa-ti in buza. Dar trebuie sa-l ingrijesti ca daca nu se poate infecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da chiar are dreptate.

| adyyy77 a răspuns:

Pai puneti fara sa stie ea si apoi nu mai are ce face... funda?

| madalush97 a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa-ti faci piercing, dar ii poti spune ca tot tu vei fi daca ti-l faci si chiar o poti lua cu tine cand ti-l pui. Funda?

| AstaMicăăEoBestie a răspuns:

Pai eu zic ca ar trebui sa te gandesti de 2 ori.din cate stiu eu un piercing in buza e destul de periculos daca nu este aplicat corect.ace sterilizate si niste spary`uri care dezinfecteaza si vindeca rana.cat despre cele in spranceana trebuie date cu multa precizie deoarece atunci cand este aplicat e posibil sa atinga o vena foarte importanta, fara care ochiul tau ar patii ceva naspa sad sincer daca iti doresti asa mult incearca sa iti iei toate masurile de siguranta ca mama ta sa nu se ingrijoreze si incearca sa cauti un piercing mai finut! happy

| Bl0OdY explică:

Elena si StripedBee am in ureche de la 1 an laughing Nuj ce sa spun dar mie mi-ar place in buza straight face Si nu mai stiu ce sa-i spun straight face