Din brunet nu se poate. Poti sa iti faci un decapaj, este mai putin daunator decat decolorarea. Dar trebuie sa il faci la un salon, de preferat unul care foloseste produse L'Oreal. O prietena si-a facut si nu si-a distrus deloc parul.
@Christinne: prietena mea a fost multumita. Nu prea poti sa obtii ciocolatiu din brunet, doar daca astepti sa mai iasa culoarea din par. Chiar si asa, la radacini va iesi mai deschis, iar unde a fost vopsit, mai inchis. Bafta, poate vei gasi alta metoda!
Iti recomand decapant de la bess dar trebuie sa ti cont ca decapantul nu dizolva decat ultimele 3 aplicari ale vopselei (cate una pentru fiecare utilizare) si ca idee daca vopseaua neagra nu a fost aplicata corect, atunci ia iesi patat, daca te decapezi cu decapant, neutralizeaza si dupa cateva spalari foloseste vopseaua
@ Mina, stiu ce inseamna decapajul si crede-ma ca e mai urat decat decoloratul, in primul rand pentru ca iti subtiaza foarte mult firul de par
@Mina, stiu nu am decat sa astept sa se decoloreze singurel... dar se va vedea foarte urat
Pai... fara decolorare... poti sa stai la vara cu capul in soare mult, dar risti sa faci insolatie. sau poti sa freci parul cu lamaie, dar asta dureaza
Pentru decolorarea parului incerca COLOR OFF- este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda, il poti comanda la nr 0754921669:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: