Si eu am multe alunite pe corp, iar pe langa acest lucru am tenul deschis. Anul trecut am fost la mare iar dermatologul care mi-a operat pana acum 6 alunite mari (mi le-a scos, unul de urgenta altele de precautie) mi-a recomandat prima zi protectie 50, apoi urmatoarele 2 zile 40 iar urmatoarele zile 30. Alunitele ramase le-am acoperit cu pantamente micute (una pe umar, una pe burtica). Am obtinut un bronz frumos. Am stat dimineata intre orele 7-10 si dupa aia intre orele 17-20. Soarele nu a fost atat de puternic cat sa ma arda ci doar cat sa broneze "sanatos" pielea. Anul acesta mi-a recomandat expunerea cat mai redusa la soare si obligatoriu la orice iesire crema cu factorul 50 pentru ca soarele este mult mai periculos si orice expunere chiar si la orele recomandate poate fi periculoasa pentru sanatatea mea.
|Expune-te l soare doar in orele recomandate de medic. Sa stii ca indiferent ca par putine, tot te bronzezi, si in fond nu te duci o singura dtaa la plaja. Sa folosesti crema de protectie, nu imipedica pielea sa se bronzeze doar o ajuta sa-i fie mai usor (fara arsuri, si dureri) consuma morcovi, sunt foarte buni, iti asigura un bronz frumos