E foarte bine ca arati mai mica... Ai 17 ani si arati ca o copila... vei ajunge la peste 20 si vei arata ca o tipa de liceu... E foarte bine... Foarte fain. Putine reusesc asta... Si gandeste-te ca daca incepi sa te machiezi intensiv pentru a arata mai batrana vei ajunge sa iti inbatranesti tenul... Nu merita. Bucura-te de viata!
Freza si hainele conteaza ca sa pari mai mare. Poarta pantofi cu toc sau cu talpa mai groasa(de la Office Shoes). Iti poti face breton intr-o parte si sa-l lasi sa cada mai pe ochi.Si nu purta blugi cu talie joasa, te fac sa pari si mai mica.Cat despre bluze poarta unele care sa-ti puna sanii in evidenta.
Cel mai bine ar fi sa te innalti Joaca niste baschet sau stai agatata de o bara un imterval mic de timp dar des. Sau daca nu, sari pur si simplu. Ideea e ca trebuie s-o faci des, in fiecare zi eventual. Volei ar fi o alta optiune.
Eu consider ca primul pas este sa incerci sa treci peste acest complex si sa il transformi intr-o calitate. Cu alte cuvinte, faptul ca nu iti arati varsta nu este nici pe departe un defect, mai mult, esti o norocoasa. Nu incerca sa faci nimic in ceea ce priveste aspectul tau fizic. Multe fete se vopsesc, de multe ori folosesc culori inchise pentru a le maturiza, si mai apoi regreta. Cel mai important este sa le demonstrezi celor din jurul tau ca esti matura si sa iti dovedesti varsta prin atitudinea si comportamentul tau. Succes.
De obicei haircuts long adica coafurile lungi pot sa te faca mai mici, fiindca toata lumea poarta in genul asta, nici eu nu sunt o fata inalta, dar mai bine sa pari mai mica decat mare...gingasia te ajuta mereu, fi sigura... o coafura scurta, still bob sau altele...nu sunt de acord si nu as fi vrut sa zic, dar daca cineva stie acele coafuri emo+scurte bretonul pe ochi te fac sa arati mai old, sau mai bine zis nu vei mai arata copila, ai grija la bretonul pe ochi, poate strica ochii(vederea)...machiajul spre negru-maro par destul de elegante si te pot face mai in varsta, incearca pantofii cu toc, sau acele sandale foarte inalte...sincer,eu nu sunt de acors cu asa ceva, pari tu insuti, imbracate cum vrei tu, mereu sa iti fie bine, sa nu iti fie rusine de ce ai sau cum ai, pentru ca nu tu ai vrut asa, ci Dumnezeu, si trebuie sa ai u ceva mai special de fizic, ceva moral, ceva bun...Multumesc...
Ramona,ai 17 ani oamenii cresc pana la varsta de 21 de ani timpu ai maturizeaza sfatul meu e sa nu te grabesti.Eu nici o data nu am aratat de varsta care o aveam si mereu am avut de castigat asa ca vezi-ti de viata ta bucurate de varsta frumoasa pe care o ai si nu te uita in gura prietenelor tale care la 17 ani unele arata de 25. Tu ai un avantaj vei fi mai mult timp tanara si frumoasa.
papa sa fi iubita!
Ramonna, nici eu nu-s prea mare de statura. Port (si imi plac foarte mult) dungile verticale. Te fac sa pari mai inaltutza.
Evita sa porti o bluza si un pantalon in culori opuse, in contrast.
Normal, poarta tocuri, cat de mari suporti.Totusi,nu tot timpul, iti nenorocesti picioarele.La ocazii sau plimbare mai speciala...cand vrei tu sa iesi in evidenta, sa stralucesti
Evita pe cat poti si accesoriile xxl, margele de 2 metri, cerceri imensi, etc. cel mai bine ne avantajeaza bituteriile micute, finutze.
Altceva...pantalonii cu talie inalta iarasi au efect... o cravata...
In ceea ce priveste machiajul, ramai la unul simplutz, natural, adica mascara+gloss, eventual si putin blush. Daca te incarci cu 50 de culori, pari si mai micuta(ca varsta mai ales, dupa parerea mea), fara gust, daca pot sa zic asa.
Se poarta sprancelele cat mai natural posibil, ingrijite, pensate, dar nu neaparat vopsite.
Esti sigura de ceea ce iti doresti? Fii atenta: da copy/paste intrebarii tale, imprima si pagina aceasta te rog sa o pastrezi undeva bine... dar sa stii unde s-o gasesti la vreo 45-50 de ani!
La aniversarea de 45, 46, 47, ...50...cand doresti tu, scoate A4 si citeste! Ce crezi ca vei spune? Iti garantez ca una dintre replici, asta daca nu incepi sa plangi, va fi: "Mama(frate, soro, nene...sau aoleo), cat de p... ă(fraiera, bleaga, tâ... tă,!) putem să fiu"
Las-o baltă...am inteles ca baietii/barbatii chiar preferă asemenea creaturici, asa ca tine...fii tu insăţi si nu incerca manevre proimbatranire...vin singure si fara ajutor!
Ce sfat pot sa-ti dau? ...doar k si eu sunt mikca de statura si am 19 ani cu toate k alte fete de varsta mea is prea mature.Io nici macar la fata nu arat dar nu ma plang, cu toate k in liceu ma stresam k is prea mica. Am un prieten de cateva luni si ma ingrijora k o sa zica k is prea mica dar el ma aprecieaza asa cum sunt si chiar ii place cum arat.as vrea si eu sa fiu mai inalta sa am macar 1, 68 dar asta e...nu cred k pot sa mai cresc la varsta asta...vei fi placuta tuturor asa micuta nu te dezamagi. te pup
Sers. si eu am 17 ani.sunt baiat si sunt mik de inaltime, fac tratament la Tg Mures de 6 lunii.si am careskut 8 cm, id : Cupydon_xxl pentru mai multe detalii :*
YESname întreabă: