| stefanyparis a întrebat:

Cum sa sap cat mai repede ce cosuri?
funda **

6 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Eu iti recomand sa folosesti ivatherm akne syt, iti dispar si cele mai mari cosuri intr-o singura zi, este fenomenala si chiar merita incercata.

| MinnieGirlDary a răspuns:

Haha laughing Toata lumea du-te la dermatolog du-te nu'stiu' unde laughing Uite iti dau niste sfaturi utile care pe mine una m.au scapat si inca ma mai scapa de cosuri ( tine cont ca nu ajuta cand ai acnee (multe cosuri foarte inflamate) ) ci doar cosuri normale.

1. Cand vezi ca iti apare cosul pui pe el un cub de gheata (sau o lingura lasata in congelator timp de minim o jumatate de ora) si o lasi 5 minute. Repeta operatiunea de cate ori poti intr-o zi.

2. I-a doua aspirine (tableta) paseazale cu o lingura (se paseaza foarte usor) si amesteca-le cu o lingurita sau doua de apa. Aplica pasta pe cosuri si las-o sa actioneze 15-20 de minute happy

Acestea sunt doua sfaturi home-made pentru a scapa rapid de cosuri happy Daca doresti sa iti cumperi ceva iti recomand Tratamentul pentru cosuri cu actiune rapida cu 2 % acid salicilic de la AVON gama Clearskin. Costa doar 10 lei, il poti comanda online sau de la o persoana care este reprezentant. Mult succes in combaterea cosurilor;*!

| Annomima a răspuns:

Nu le mai chinui si nu iti mai atinge fata des, asta face ca, cosurile sa isi faca neplacuta prezenta :'(

| RaluMary a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa te duci la un dermatolog, pentru ca ei sunt cei mai buni in tratarea cosurilor.happy

| Cotuna_Valeria_1994 a răspuns:

Du-te urgent la cosmetolog verisoara mea a scapat de el intr-o saptamana

| papusika0908 a răspuns:

Poi.uite, cand este soare pui niste coji de oua la uscat, dupa ce sau uscat. le amesteci cu miere si mananci intro saptamana trec toate:*

Întrebări similare