| Ramonika_5243 a întrebat:

Cum sa scap de burtica si solduri in doua saptamani?puppy dog eyes plss rasp urgent dau >FUNDITA:Xkissbig grin

5 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Ce va grabiti ma toate asa, in 2 saptamani laughing
Faci 10 flotari si 60-70 abdomene in fiecare seara, doar pana slabesti, nu mai mult.
Daca esti baiat, inmulteste si tu cu 2 exercitiile care ti le-am dat si gata. Si daca mai vrei, are efect mai mare daca, dupa ce faci alea seara, dimineata te scoli si alergi. Nu conteaza cat, doar sa alergi, sa faci niste joging.
O sa arati mai bine daca o sa faci exercitiile, in sens ca pielea o sa fie bine intinsa, si carnea tare, ca daca tii diete, o sa ti se lase pielea ca la 80 de ani(am cunoscut cazuri), asa ca daca vrei poti asculta sfatul meu tongue

| Debb a răspuns:

Nu mai manca paine, nu mai manca seara, fa multe abdomene...

| CoffeeTIME a răspuns:

Misiune imposibila smug

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Cu talent D: ( citeşti această paranteză degeaba ).

| noone3239 a răspuns:

Pai mananca dimineata sunca de pui/telemea cu rosie, la amiaza o salata si/sau un fruct iar seara un gratar, iar pe parcursul zilei bea5-8 pahare de limonada fara zahar cu sirop de artar si piper. In timpul acesta, fa'ti un abonament la sala si axeaza'te foarte mult pe alergat(ar fi bine sa faci cu antrenor)
Iti garantez ca vei slabi, iar nu este deloc greu de tinut acest "regim" si nu dauneaza.
Sper ca te'am ajutat. Funda?batting eyelashes