| l0rre a întrebat:

Cum sa scap de cosuri? Scap de unele. dau de altele.Si chiar sunt enervante, apar la momente nepotrivite. Ajutati-ma pls

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat ai de multe. Daca ai cosuri putine, poti folosi lotiunea antiacneica de la Elmiplant(care mai buna pentru prevenire, decat pentru tratare si pe care o aplici pe fata de 3 ori pe zi, dupa ce te speli bine). Daca ai mai multe, foloseste Zineryt, care da rezultate indiferent de tipul de ten, pe care il poti aplica pe fata doar seara si a doua zi dimineata te speli pe fata(eu asa am facut, la ten gras si mi-au trecutwinking.

7 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Pai trebuie sa iti cureti fata reglat cu produsele potrivite.eu le folosesc pe cele de la garnier si nu am probleme cu cosrile.folosesc crema pentru spalarea tenului 3in1, lotiunea tonica, crema hidratanta si dupa gelul pentru uscarea cosurilor.in fiecare zi dimineata si seara imi spal fata cu gelul ala dupa care dau cu lotiunea tonica dupa crema.si o data la o saptamana aplic si mascabig grin...

| glitt3r a răspuns:

Poti sa incerci gama Nivea Visage Young sau sa iti cumperi pastilele Acneon. Succes!

| dya_4589 a răspuns:

Eu zic sa nu folosesti zynerit, eu m-am ales cu o alergie. De cateva luni folosesc un sapun cu sulf, apoi imi dua cu crema sebo-reglatoare de la gerovital plant si de doua ori pe saptamana imi fac o masca cu argila si apa plata. Daca ies afara nu imi dau cu fond de ten (nu face bine, crede-ma), ci cu un corector tot de la gerovital plant gama stop acnee. De asemenea. beau cel putin 2 litri de apa pe zi si mamanc multe fructe. La mine chiar functioneaza!

| Clauditza a răspuns:

Zineryt de la farcacie si costa 30, 5 lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spirtu e cea mai buna metoda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lorre cea mai buna metoda pentru a scapa de cosuri este ceapa ...si eu am avut problema cu ele timp de 4 ani si am incercat toate tratamentele posibile am fost la dermatolog dar nici un rezultat. Ceapa da rezultate in 90% dintre cazuri. Daca vrei cauta-ma pe mess la claudita_maya@yahoo.com si iti explic exact ce trebuie sa faci.

| Sniper a răspuns:

E pubertatea. Poti incerca cu ce a spus @roxy, dar nu se stie daca chiar o sa functioneze.

Întrebări similare