anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa scap de par cu volum?

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Foloseste placa de intins par.

9 răspunsuri:
doiny
| doiny a răspuns:

Dupa ce-ti speli parul pune pe degete putina ceara si da-te pe el ud. cand se usuca nu o sa mai aiba asa mult volum.

Bula
| Bula a răspuns:

Du-te la un frizer / coafor si consulta-te.
Altii vor sa scape de chelie, sa-si mareasca volumul parului. big grin

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

De ce sa scapi de el? multi ar vrea asa un par...altii nu au deloc si tu vrei sa scapi de el...frumos asa.laughingrolling on the floor)

| deealexx a răspuns:

Mergi la salon si spune`le sa-ti fileze parul asa incat sa-ti mai scada din volum happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da multi vor un par cu volum numai ca uni au prea mult de exemplu eu trebuie sa il tin numai in coada

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu imi mai clatesc balsamul-se usca parul mai greu si ti se intareste un pic -dar macar nu trebuie sa mi-l tin in coada

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Orice ai incerca nu cred ca vei reusi incearca cu placa daca nu vei reusi nici asa du-te si fileazal cat mai multt daca nu maindreste-te cu ce alti nu au.:* Si eu am mult volum si deja m-am obisnuit! bafta! pwwp

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am incercat si eu aseara cu ceara de par si pot spune ca sunt uimita! de obicei cand imi spal parul` arat de parca am bagat degetele in priza, dar acum sta foarte calumea si are si niste bucle superbedrooling...de mult numai mi-a stat parul atat de binelaughing

| MistiqueAngeL a răspuns:

Ceara pentru par?