| Mihaela2022 a întrebat:

Cum să scap de punctele negre? Am încercat și crema de la Garnier, dar nu a avut efect.
Cum să fac să am tenul mai curat sau mai alb?
Am tenul foarte gras aproape că e uleios

5 răspunsuri:
| Peachdelight a răspuns:

Exista la saloanele de Cosmetica tratamente faciale pentru extracția punctelor negre (după părere mea cea mai eficientă metoda de a scapa de ele). Eu fac o astfel de ședința de doua ori pe an și îmi lasă tenul catifelat, fără impurități. Costa undeva la 100 de lei, depinde de salon happy

| adeluna a răspuns:

Exista intre timp niste plasturi speciali pentru asta. Incerca la dm. In liceu eu foloseam pur si simplu banda adeziva big grin

| alina2k18 a răspuns:

Extractii la salon si ingrijire acasa cu produse specifice ca sa nu ti se mai incarce/imbacseasca tenul + trebuie tinuta sub control secretia de sebum, acum vara e mai greut, cine are tenul gras vara il are si mai gras.
Deci o apa micelara pentru ten gras, un gel de spalare, un ser sau doua, o crema pentru ten gras si impur.
Pentru a avea tenul mai alb -> SPF zilnic iarna-vara si nu te mai prinde soarele deloc.
Exista si SPF pentru ten gras, tenul ramane mat si fin cateva ore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar un aparat de genul nu te-ai gândit să foloseşti?

:-> https://www.emag.ro/......DJF4DGBBM/

Mama foloseşte regulat pentru aceaşi problemă ca a ta şi e foarte eficient.

| Adry05 a răspuns:

Trebuie să-ți formezi o întreagă rutină de îngrijire a tenului, nu scapi cu-n singur produs.
recomand grupul the ordinary pe Facebook, acolo o să înveți cum să-ți alcătuieși o rutină potrivită pentru nevoile tenului tău