Bună.
Şii eu am probleme cu petele lăsate de la coşuri, şii de acele găurele ( dar trec cu timpul ), însă unele pete rămân şi e mai naşpa.
Am citit pe internet că lămâia şi uleiul de măsline ajută la dispariţia petelor, aşa că amestec puţin suc de lămâie cu o linguriţă de ulei, şi pun pe faţă ( unde am pete, coşuri ); ţin aşa 20-30 de minute, după care mă spal pe faţă cu gel de curăţare bla bla. Şi chiar funcţionează.
Poţi folosi dacă nu ai, ori ulei de măsline, ori lămâie. Eu le amestec ca să fie mai eficient.
Sper că am ajutat!
O zi bunăă!
Buna
In primul rand sa nu mai storci cosurile, pentru ca aceasta este cauza persistentei petelor rosii. Ia un tratament intern pentru detoxifierea pielii (pe baza de brusture, de exemplu Akneil sau capsule simple de Brusture). Asociaza produse csmetice cu efect antiacneic care sa actioneze prin micro-exfolierea pielii, de exemplu fiole cu zmeura Floritene si Effaclar K, o crema dermato-cosmetica.
Te pup!
Pai eu am folosit crema cu extract de melc si a functionat
se gasesc si alte creme speciale la farmacie daca intrebi
Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Nu nu nu! Unguentele ingrasa pielea si iti vor iesi mai multe cosuri! Spala-te cu apa rece si sapun de mai multe ori pe zi! Si iti vor disparea!
Nu nu, sapunul usuca tenul, pielea de pe fata e prea sensibila pentru sapun.
Nu e adevarat! Auziti daca nu sunteti in stare ca in fiecare dimineata sa va spalati pe fata normal ca sunteti pline de cosuri si acneeate.Auzi,usuca tenul.Eu am tenul gras si ma spal in fiecare dimineata cu apa rece si sapun si nu am aproape niciun cos :p
Cat tupeu pe tine! Uite-te la poza mea de profil nu am niciun cos! Auzit nu sunteti in stare sa va spalati pe fata in fiecare dimineata, eu nu ma spal pe fata cu sapun ci ma spal cu produse speciale pentru pielea de pe fata! Dimineata si seara plus crema hidratanta. AM 23 de ani niciun cos, rid sau pata. Nu mai fa afirmatii aiurea.
Ps; de aia ai tenul gras pentru ca te speli cu sapun, sapunul usuca pielea si atunci ca o masura de protectie, pielea secreta si mai mult sebum
Draga...cintinua asa si la 30 de ani vei arata ca la 60..Bafta cu cremele tale
La 23 de ani majoritatea imi dau 17, deci nu mai fa tu pe inteleapta ca nu esti, mai bine consulta un dermatolog, orice medic stie ca cel mai important pas de ingrijire al pielii este demachierea si hidratarea zilnica. Am avut si eu la un momendat ceva cosuri bubite whatever m-am dus la doctor mi-a dat o crema si mi-au trecut fara sa imi raman vreo pata rosie sau gaura in ten si nu a zis nicidecum sa folosesc sapun. Si apropo e mai important sa iti cureti tenul seara decat dimineata pentru ca in timpul zilei se umple de praf, impuritati, sebum, iar noaptea se reface, la fel cum spalatul pe dinti inainte de culcare e cel mai important, din nou daca nu ma crezi intreaba un dentist. SI cred ca daca la 30 de ani voi arata ca de 60 ar fi trebui sa am macar un rid ceva nu? sau in 7 pac, o sa imbatranesc 30 de ani? ))
Am uitat sa rad
Zinerit e cea mai buna crema pentru cosuri iti curata fata incredibil vezi la farmacie... cred ca este vreo 17 lei, sora mea folosteste si da rezultate, eu nu am probleme cu cosurile
Incearca cu crema de protectie solara. Am auzit ca e buna pentru asa ceva. Bafta
Poti incerca un gel pentru acnee, de la FAVISAN ( intreaba la farmacie ) sau o lotiune tonica pe baza de busuioc de la COSMETIC PLANT, le poti gasi la farmacie.
Mariaaaaaa9003 întreabă: