Folosind creme speciale si cu ele iti faci masaj pe burtica, picioare etc.sau mai poti folosi si o manusa speciala pentru masaj . ai putea sa dansezi. si slabesti si te distrezi
Draga mea, tie iti place sa fii grabita de cineva? Asa cum tu nu te simti bine cand esti presata de timp, nici organismul tau nu se va simti bine observand ca il grabesti sa faca o chestie care si asa e destul de dificila uneori. Daca ai un regim alimentar sanatos, bazat pe multe fructe si legume proaspete, respecti mesele principale ale zile si faci multa miscare, e suficient cat sa ajungi la greutatea ideala. Eu procedez asa de ceva timp si am scapat de kg in plus fara sa imi dau seama. Un gand bun, Elena.
Scz ca dau un astfel d sfat! apuca-te d fumat! da rezultate exceptionale eu de la 85 d kg am ajns la 65! bfta. sper ca nu va suparati de rasp asta dar asta a dat roade
Dieta . iti recomand e dieta cam ciudata dar folositoare... dieta cu apa . bea cam o cana sau mai mult de apa cu o jum de ora inainte de a manca. fa asa vreo luna de zile iar dupa aia bea fix inainte de a manca. Stiu ca e ciudat dar sa stii ca si vedetele o folosesc cear daca e ciudat.
Mananca apa plata cu lamaie si ai sa slabesti imediatDoar ca te vei pricopsi cu o anorexie de zile mari. Tu te auzi draga mea ce zici? Cum sa slabesti repede fara a tine un regim sau fara a face sport? E imposibil.Si slabirea in termen scurt isi va pune amprenta pe corpul tau lasandu-ti urme nu prea frumoase.Asa ca fi chibzuita si urmeaza o dieta echilibrata, fa si sport si vei slabi frumos si sanatos.Eu fac cursuri de bucatar, daca vrei te pot ajuta cu niste meniuri.Succes:*