| mircEa_4968 a întrebat:

Cum sa slabesc pina pe 1 septembrie!?

funda ceLui mai bun raspuns! si care ma ajutat!?

8 răspunsuri:
| ºPishcotº a răspuns:

Http://www.slabsaugras.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=52&idsec=10
Uite mi se pare foarte interesanta si nu este grea deloc! Te puup!:*

| Puf a răspuns:

Iti dau eu o dieta:d chiar da rezultate
ora 8:o cafea
ora10:2 oua fierte
ora 12:un pahar suc de rosii
ora 14:100 g sunca sau o felie de paine prajita
ora 16:un mar
ora 18:100g branza slaba sau iaurt degresat

tii cura o saptamana strict, apoi a doua saptamana nu mananci deloc dupa ora 18, fara paine si dulciuri, in rest poti manca mai ori ce.
Trebuie sa bei 2 l de apa pe zi, si putin sport, atat cat esti in stare.
Daca simti nevoia sa mananci, mananca o grefa sau jumate, ajuta f mult pentru celulita.

Bafta.

Răspuns utilizator avertizat
| Lady_4667 a răspuns:

Bună!
Uite un program bun:
Mananci micul dejun, pranzul si cina (nimic intre mese)
Dimineata poti manca ceva de genu` : cacao cu lapte, cereale, un sandwich, sa bei ceai...
La pranz sa eviti cine stie ce mancaruri. Poate fi de-ajuns un castron cu supa.
Seara poti manca o salata, carne la gratar(carnea de pui la gratar nu ingrasa), peste la cuptor, piure, legume...

Cel mai important element dintr-un regim e sa bei multe lichide.De preferat ceai facut in casa si apa PLATA.

Fara sucuri acidulate, snacksuri, fast food...

In fiecare zi sa faci miscare cate 30 de minute. happy
Sper sa te ajute love struck
Fundiţa? love struck

| anad a răspuns:

Miscare si sport in aer liber, dieta cu multe fructe si legume, hidratare corespunzatoare, dar fara sucuri dulci, putina carne fara grasimi si exclus dulciurile!

| 009 a răspuns:

Decat sa ti o dieta oti incerca un regim de viata sanatos:sport, fructe si legume, multe lichide(apa, supe, ciorbe, sucuri naturale)renunta la dulciuri(sau macar cele din comert)bouturi acidulete

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O alimentaţie săracă în calorii şi multă mişcare.
Poţi mânca orice dar în cantităţi extrem de mici, nu mai serveşti nimic după ora 18. 00 h, metabolismul se "leneveşte" pe timpul nopţii şi trebuie să ai stomacul gol.
Dacă nu îţi plac exerciţiile fizice sau sportul poţi pune o muzică ritmată şi dansezi în ritm alert minim 30 de minute, se consumă calorii.
Până la 1 septembrie cât ai să pierzi în greutate este în funcţie de reacţia organismului tău la "tratamentul" supus.
Pa, pa.

| comynaa a răspuns:

Eu chiar am slabit cu cura asta vreo 6 kg.este o cura de 24 zile, in fiecare seara fierbi o cana de apa si o bei dim pe stomacul gol urmatoarea zii pana la 12 cani de apa fiarta dim baute pe stomacul gol si apoi o iei descrescator pana ajungi la o. sper sa te ajute