Nu e indicat sa slabesti rapid, nu e sanatos! Fa sport, iar pentru o dieta consulta un nutritionist! E bine sa fii si sub supravegherea unui medic daca e vorba de pierderea mai multor kilograme. Nu cauta "diete minune" sau pastile, au efecte adverse cu consecinte foarte grave.
du-te la un doctor care sa-ti recomande un meniu sau un program de sport care sa nu-ti afecteze sanatatea.
Cu cat vei slabi mai repede, cu atat vei pune mai repede la loc kilogramele pierdute!
Cred ca 2-3 kg/luna sunt un ritm acceptabil pe care il poti obtine usor cu sport ( gimnastica, alergari ) si o dieta usoara.
Acum depinde si de cate kilograme vrei sa slabesti si de problemele de sanatate pe care le ai, daca crezi ca e cazul, nu ar strica sa consulti inainte un medic de nutritie sau macar medicul de familie.
Clasic : sport...nu te scula de la masa satula(mai bine putin si des)...paine putina, dulciuri putine, nu-ti refuza placerile (o bucatica de ciocolata, dat atat), fara grasimi, evita "rontaitul"(chipsuri, covrigei, mai bine un mar), multe fructe si legume...si asa vei reusi sa te si mentii... adica vei manca sanatos!
Hmmm...depinde de u sunt multe retete in care poti slabi pana la 4 kg pe saptamana... dar depinde de metabolism ...degeaba ti u cura respectiva si scrie ca slabasty 3 kg pe saptamana daca corpul tau are arderile ma lente...Eu iti recomand sa meri la un nutritionist ca iti va da o dieta de slabire usoara si cu efecte bune... iar in timpul dietei sa faci spor (fittnes, aerobic, alergat etc) si sa meri la sauna, si sunt ceva tratament la cosmetica iti face impachetari sau ceva de genu prin care dai cativa cm jos pe sedinta si nu iti ramane celulita... acum ce as zic...trebuie sa ai bani de lucrurile astea...Iti doresc MMMUULLTT SUCCES...
Nu este sanatos ca sa slabesti rapid si eu am avut 54 de kg iar acum am 34 am slabit in 5 luni o fost greu si am reusit sa stiti ca totul se rezolva cu timpul asa ca eu le spun la cei care sunt (sa nu spun "grase") plinute le recomand fructe legume si mult mult mult sport ca fara sport am fi ca balene hihi
Nu e indicat sa slabesti rapid, nu e sanatos! Fa sport, iar pentru o dieta consulta un nutritionist! E bine sa fii si sub supravegherea unui medic daca e vorba de pierderea mai multor kilograme. Nu cauta "diete minune" sau pastile, au efecte adverse cu consecinte foarte grave.
Va dau eu o dieta super misto 5 serii a cate 25 de abdomene, 5 serii a cate 30 de genoflexiuni, seara o tura de cartier sa alergati si sa nu mai mancati paine, dulciuri... daca simtiti nevoia sa mankti cv dulce fructele sunt cele mai bune sucuri carbogazoase, apa minerala sau sifon total excluse apa plata si ceai de slabit in locul acestora in rest puteti sa haliti orice, si o alta regula ajutatoare nu mai makti dupa ora 18 :00succes!
Http://affiliate.adtrtracker.com/rd/r.php?sid=607&pub=500932&c1=&c2=&c3=
Am primit linkul asta de la o prietena. La inceput n-am crezut pentru ca n-am incredere in astfel de campanii gen teleshopping, dar pentru ca eram disperata sa slabesc am zis sa incerc si asta. Oricum am incercat aproape orice si degeaba... Sincer va spun am slabit 15 kg in cateva saptamani. Pt mine chiar a avut rezultate. Nu garantez ca pentru toata lumea insa merita incercat. Il primiti in maxim o saptamana de la data comenzii si partea buna e ca mostra e gratuita. Daca a mai avut cineva rezultate folosind extreme acai sa posteze aici, poate se va convinge lumea ca nu incerc sa va pacalesc.
Buna.ai putea incerca produsu asta : http://affiliate.adtrtracker.com/rd/r.php?sid=607&pub=500932&c1=&c2=&c3=
Eu eram neincrezatoare la inceput dar am fost dispusa sa incerc absolut orice, mai ales ca vechile retele n-au dat rezultate. Puteti incerca, cine stie.la mine a avut rezultate incredibile. Am slabit 14kg in cateva saptamani. Comanda mostra si daca-ti place il cumperi daca nu nu. Bafta multa!
Am o pretena care a slabit cu dieta aceea a cantaretei Beyonce, dar aia e mai mult cura de detoxifiere, dar slabesti 1 kg pe zi dar e drastica daca esti obisnuita sa mananci.Eu ma chinui sa nu slabesc ca nu prea am pofta de mancare si daca o zi nu mamanc incep sa slabesc.deci cura de detoxifiere, 4 l de apa cu lamaie, in care poti adauga si sirop de artar si boia dar e ok si fara astea doua. in faci in asa fel incat cei 4 l de apa cu lamaie sa ii bei in intr-o zi fara sa mananci altceva, prima zi s-ar putea sa fie mai grea, dar apoi te obisnuiesti. oricum grija sa nu o ti mai mult de 10 zile pot aparea complicatii, iar dupa ce ai tinut cura sa incepi usor sa mananci nu tot ce prinzi iar dupa ce ajungi la kg dorite tinete de sport role bicicleta orice.succes