| cevacumva a întrebat:

Cum sa stiu daca ma mai iubeste., suntem impreuna de un an si dar ne si certam apoape din orice si ne impacam iar ff repede

4 răspunsuri:
| Stefan89 a răspuns:

Pai exact asta e iubirea. Unde vezi numai lapte si miere e doar prefacatorie

www.fapt-divers.com

| Anestezia a răspuns:

.Buna happy Pai, nu pot sa iti spun daca sigur te iubeste.La unii baieti asta se vede prin gesturi, vorbe.Dar vorbele nu pot avea o semnificatie specialawinking. Daca va certati din orice.nu stiu ce sa zic.Iti spun eu o metoda sper sa te ajut.Prefa`te ca-i dai papucii.Apoi vei vedea daca e gelos.Daca, nu vrea sa te desparti de el. Apoi arunca`te in bartele altui baiat, si vezi daca face scene de gelozie sau alte chestii.Inteleg ca poate iti va fi greu sa faci asta dar. Baftawinking

| iulicika1414 a răspuns:

Asta poate fi un semn ca te iubeste,pentru ca tine la tine,si poate mai mult din gelozie,sau din curiozitate,ar vrea sa stie multe despre tine,deaceia va certati mai des,si de ce va impacati la fel de repede? pentru ca nu puteti sta nici unul mult timp unul fara altul! insa tu trebuie sa observi daca te iubeste sau nu,daca cind sa va impakati tu faci primul pas de mai multe ori, inseamna ca te inseala,,, sau trebuie sa isi ascunda timiditatea daca e timid!
Succeshappy!

| ReadAllAboutMe a răspuns:

Ehh,Ti-as sugera sa -l intrebi si asa iti va da poate un raspuns sincer!